Inskolning uppskjuten

Nämen hallå där! Sen jag började jobba har bloggen och instagram hamnat lite lågt ner på priolistan, trist nog, ledsen för det. Ser ju att det fortfarande kommer in följare här som inte gett upp hoppet, vad fina ni är, tack!
 
Men var tar timmarna och dagarna vägen egentligen? Gillar inte känslan av det där ekorrhjulet som jag hamnat i. Vet inte om jag är riktigt gjord för det.. eller om någon egentligen är det? F.r.o.m den 30:e mars kommer jag i alla fall att gå ner till 75% i arbetstid för att kunna hämta Noah på förskolan en vettig tid och det ska bli SÅ skönt. Förhoppningsvis hinner och orkar jag med livet lite mer då (utan att somna på soffan varje kväll, haha). Sen gör jag det såklart främst för Noahs skull. Det känns viktigt för mig att han inte får för långa dagar på förskolan. Alla kan inte välja - men det kan vi, så för mig var det självklart även om det innebär sämre lön under en tid. Det kanske jag kan tjäna in på annat sätt!
 
 
Noah skulle ju varit inskolad på förskolan den här veckan men när pedagogerna blev sjuka i tisdags fick de skjuta fram det tills imorgon. Hoppas det går som planerat den här gången. Såhär i Corona-tider vet man ju ingenting känns det som, man får bara ta dagarna som de kommer.
 
 
Noah, gunghästen och hans älskade "Bompa". Den där Draken alltså, den ska med på allt. Ni ska se leendet när han får se den på tv varje kväll. Sann lycka, haha.
0 kommentarer