Klicka hem klapparna billigare!

Jag har börjat inhandla julklappar! Har ni? Om ni, som jag, föredrar att klicka hem en del klappar istället för att trängas i julkaoset de sista dagarna kommer här några rabattkoder som gör det hela lite roligare!

  • CDON = Fraktfritt denna vecka! Handla för minst 500 kr och ange koden CDONXMAS i kassan så får du 50 kr rabatt ända fram till den 24/12 2010.

  • Nelly = Handla för mer än 500 kr och ange koden XMAS i kassan så får du 100 kr rabatt! Gäller till 31/12 2010.

  • Ginza = Fraktfritt endast idag! Ange koden XMAS2010 i kassan.

  • Beauty Planet = Fraktfritt fram till jul!

Jag vann!


Min medverkan i Topshops tävling på Facebook lönade sig.
Min outfitbild var en av vinnarna i tävlingen. Ett presentkort på 250 kr hos Topshop och Sofi Fahrmans senaste bok ramlade ner i min brevlåda igår. Woho!


Hejja Olle!Nu har jag suttit inbäddad bland täcken i sängen och tittat på Idol och film. Seriöst, Olle äger! Redan på första audition var han bäst. Får se om han kammar hem det hela, men bäst kanske det är om han kommer tvåa (med tanke på tidigare karriärer i Idol). Hur som helst Olle, börja producera låtar på momangen för jag vill lyssna!

Little Ukita från Marc JacobsLittle Ukita
från
Marc Jacobs. Hur länge har jag inte velat ha en MJ väska? Borde bli dags att slå till snart. Gillar verkligen den här väskan - men vilken färg är snyggast? Svart brukar ju slå det mesta men kan bli tråkigt ibland. Färgen Current är en favorit (inte med ovan) men den ser olika ut på olika webshoppar. Svårt det där med bilder ibland. Dry Martini kan ju bli en hit och likaså Port som sticker ut lite lagom.

På sistone

Gissa vad jag gjort på sistone? Jag har sprungit på intervjuer, varit barnvakt åt min brorsdotter hela helgen och ägnat mig en hel del åt att lägga ut auktioner på Tradera (passar på att rensa ur garderoben nu när jag är arbetslös!). Var i alla fall på en intervju idag och det kändes riktigt bra, har i stort sett faktiskt fått det! Bara skriva papper och lite sånt kvar, sen blir det officiellt - så jag väntar med att fira tills dess. Men det känns ruskigt bra att arbetslösheten var kortare än en månad :-) Det har bara varit som en liten semester!

BUS för ansiktet


Woho! Idag skiner äntligen solen, men säkert inte tillräckligt länge för att man ska hinna få en fin bränna. Tur att man kan fuska lite!

L'oréals Sublime Bronze
är en brun utan sol-spray för ansiktet som har visat sig vara riktigt bra. Följer man instruktionerna blir det ett jämnt och naturligt resultat. Den luktar gott men kan ta en liten stund innan den sjunkit in ordentligt. Man kan känna sig lite kladdig en stund men det är det värt för det fina resultatet!

Psst..!

Om bara några få timmar avslutas några väldigt populära auktioner som jag lagt upp.
Gå till min auktionssida!

Förkylning deluxe

Ledsen att bloggen ekat tom på nya inlägg. Jag har blivit tokförkyld och har spenderat mestadels av helgen i sängen, glott på film och gjort misslyckade försök att trösthoppa via nätet (inte orkat sitta upp tillräckligt länge framför datorn för att faktiskt slutföra någon beställning, haha). Well, så fort jag kvicknar till ska det uppdateras här. C ya!

Marc Jacobs cravings


Svåra cravings har jag just nu för Marc by Marc Jacobs hos
Shopbob.com!

Gilla min bild, tack!


Här är mitt tävlingsbidrag i
Topshops senaste tävling. Man ska MMS:a in en bild på sin favoritoutfit från Topshop och kan därmed vara med och tävla om ett presentkort hos Topshop och Sofi Fahrmans senaste bok Elsas Värld.

Tävlingen hittar du på Facebook. Gå in på gruppen Topshop Sverige och tävla - eller "Gilla" min bild så blir jag glad! :-) Mest gillad bild vinner nämligen!

Nya auktioner ute på Tradera


Spana in
min auktionssida på Tradera. Nu har jag lagt upp en mängd smått och gott - och mer ska det bli under de kommande dagarna! Bara att följa med och göra fynd. Vissa auktioner startar på 1 krona!

It could have been mine for New Year's


Jag hade sett framför mig hur den här fantastiska klänningen från
Topshop skulle bli min nyårsblåsa. Tyvärr kom jag försent och min storlek var slut. Den finns visserligen i en tjusig benvit nyans men det blir som en kompromiss då eftersom jag egentligen kärat ner mig i den marinblå. Attans, letandet får väl fortsätta...

Har du börjat leta nyårsblåsa ännu?

Lördagen i bilderJa, här hade ni lite av min helg i bilder. Jag och killen har spenderat helgen hos pappa i skärgården. Vi lagade god middag och äppelpaj, spelade sällskapsspel och drack vin. I bakgrunden sprakade det och värmde från kaminen. Sedan kröp vi upp på loftet och somnade under ett takfönster som avslöjade den klara stjärnhimmeln utanför. Underbart och precis vad jag behövde.

Nu går jag vidare


Blomma från kollegor och produkter från Weleda från föräldrar.

Idag var min sista dag på jobbet. Ja, på grund den panikångest jag fick tidigare så fick jag lov av min chef att gå mycket tidigare än tänkt. Känns väldigt skönt att vara fri eftersom jag mått så otroligt dåligt på sistone. Har inte haft lust med någonting alls, bara varit trött och ledsen mestadels av tiden. Nu ska jag lägga krutet på att hitta tillbaka till mig själv. Fast det känns lite sorgligt att lämna dem, jag har haft så otroligt många fina barn som jag älskat att få träffa varje dag. Mitt jobb har ju förutom omänsklig stress och elaka kollegor burit på många kramar och gos från barnen. Kommer även sakna alla fina föräldrar som alla uttryckt att jag kommer vara saknad. Det känns fint att jag betytt något för dem!