Äntligen Fredag

Veckan har varit tuff, så fredagen är verkligen efterlängtad. I måndags blev min mamma hämtad med ambulans och åkte in på sjukhus. Chocken och paniken innan man visste vad det var, var hemsk. En inflammerad bukspottkörtel, inflammerad gallblåsa och gallsten låg bakom smärtorna. Hon ligger kvar på sjukhuset och jag har spenderat nästan all min fritid vid hennes sida. Idag behövde jag dock ge mig ut på stan för att hitta morgondagens accessoarer, då vi ska på fest med 20-tals tema. Eftersom det är just denna helg ska det såklart även finnas inslag av lite blod. Så, nu tar jag fredag och varvar ner.
 
 

Mysig lördag

Efter en lång tur på stan med en nära vän var det skönt att dyka ner i soffan framför en film. Harry Potter fick det bli.
 
 

Fantastiska fåglar

 
Älskar Emma von Brömssens fantastiska fåglar. En så otroligt rolig idé! Dessa två tänker jag beställa hem! Sällan jag kärar ner mig i motiv så här mycket.

Fredagskväll

Godis, vin och Idol. Äntligen är det fredag och jag njuter!
 
 

På hallbyrån

På hallbyrån flyttas det runt en hel del. Kan aldrig bestämma mig för vad jag gillar bäst.. och sen är det ju kul med variation! Såhär ser det ut just nu...
 
 
 

Färgsättning

Det är så kul att plugga inredning! Just nu läser jag om färgsättning. Otroligt intressant och roligt, även om jag själv känner mig ganska självlärd då jag har ett brinnande intresse och slukar mycket utav bara farten finns det mycket nytt att lära. Sånt man inte riktigt tänkt på, utan kanske mer tagit för givet. Såhär långt känns i alla fall utbildningen helt rätt!
 
 

Kväll

 
Inget går upp emot att tända några ljus en mörk höstkväll. 

Hemma hos mig

 

Nimbus by Rubn

Min Nimbus har kommit. Olsson och Gerthel firar hösten med 10% på hela sortimentet så nu slog jag äntligen till. Älskar Rubns lampor, så otroligt snygga. Enkla, gedigna och klassiska. Lampor som man helt enkelt inte tröttnar på i första taget!