Parfymen är Lovely

Min favoritparfym är Sarah Jessica Parkers doft Lovely. Första flaskan jag använt till sista droppen och sen dessutom gått och köpt en ny likadan. Annars är jag sån som tröttnar snabbt och gillar att byta doft. Vissa kan kännas för tunga eller somriga för att ha året runt. Vilken parfym är din favorit?


Jobbintervju

Idag ska jag iväg på min första jobbintervju som lärare! De söker förskollärare till en helt ny förskola inne i stan. Alltihop låter som en riktig dröm, så jag hoppas ni håller tummarna för mig! För övrigt känns det väldigt konstigt att vara inne på sin sista kurs och nu söka jobb. Att jag är så nära målet liksom. Underbart!

Dags för svarta


Twilfit
har haft 25% rabatt på alla märkesunderkläder och jag passade som vanligt på att köpa mig ett par Hanky Panky. Konstigt att jag inte köpt ett par svarta tidigare kan jag tycka. Hur som, fortfarande bästa trosan ever!

Förresten! Jag tar tillbaka mitt tidigare tips om Topshops snygga kopia, efter några tvättar insåg jag att de inte kom i närheten av Hanky Pankys sköna kvalité. Aj, liksom.


Vinterjackan fixad!

Det känns helst konstigt, men ja - jag har faktiskt köpt en ny vinterjacka! Har länge velat ha denna från
Boomerang, men varje år har jag tittat in lagom till att min storlek varit borta. Så i år gav jag mig tusan på att vara ute i tid! Yejj!

Myskväll med mig själv!


Inga planer är gjorda, så det blir en myskväll med mig själv. Mysbyxorna är på, som ni ser. Fryser helt galet så jag tänker dyka ner under täcket för att se ett nytt avsnitt av
Murder Rooms från boxen jag köpte nyligen. Kan inte hylla boxarna nog, en så tokigt bra idé! Vad gör ni ikväll?

True Blood


Igår var det premiär för
True Blood på Svt. Jag gillade vad jag såg, så jag kommer helt klart följa den varje onsdag framåt! Annars finns alltid senaste avsnittet online på SvtPlay, ifall man skulle missa. Perfekt! Var det någon annan som tittade?

Guldnitar är nice!

Jag tittade in hos
Nelly och hittade skorna på bilden ovan. Visst påminner de lite om mina sandaler från Topshop? Nice! Förresten, under hela augusti har Nelly fraktfritt. Perfekt om man vill klicka hem något!

debbie.nu

Jag har ändrat mig angående flytten. Bloggen får stanna kvar här, men med en ny design som dyker upp inom kort. Kom ihåg den nya adressen: debbie.nu.


Dags att söka jobb

Idag har jag med min irriterande förkylning knåpat ihop ett CV och ett personligt brev att skicka ut till möjliga arbetsgivare. I slutet på oktober blir jag färdig lärare och slipper leva livet som fattig student. Nu under kvällen har jag svarat på några intressanta tjänster. Håll tummarna!


Väskan var packad

Det var planerat att jag och lite trevligt folk skulle spendera helgen i en sommarstuga i Flen, men så blev jag febrig och förkyld, så den packade väskan fick packas upp igen. Attans. Men som tröst har jag unnat mig något jag inte ägnat mig åt på väääldigt länge. Jag har spelat The Sims!


Billiga deckar-boxar


Jag är så nöjd!
Ginza hade pangpriser på älskade Morden i Midsomer-boxarna och Murder Rooms (ytterligare en grym brittisk deckarserie). Endast 99 kronor styck, så jag slog till! Dags att gräva fram chokladen och krypa ner framför ett avsnitt.

Härlig helg


I fredags var jag och killen min på
Gröna Lund för att se härliga Orup och Lena. Vi passade även på att besöka några av attraktionerna! Under lördagen blev det strandbesök och myskväll. Idag är det dock dags att ta tag i sommarkursens tillhörande tentaplugg! Inte riktigt lika skoj.

Underbar klänning


Jag känner mig nästan nördig som faller för saker på
Topshop hela tiden. Jag kan inte rå för det, vi har bara en otroligt lyckosam period just nu. Min plånbok kanske gråter, men jag är lycklig! Klänningen jag hittade igår är nämligen hur fin som helst. Fast det ser ni ju själva ;-)

Mysdagar med killen


Mellan onsdagen och söndagen ägnade jag och pojkvännen mestadels tid åt varandra. Vi gav oss ut på lite mysiga utflykter, bland annat en skogsvandring i
Tyresta by, god middag vid vattnet i Vaxholm, ett strandbesök och några fler promenader. Det var mys!