Dalarö

Jag spenderade som vanligt under sommaren några dagar hos pappa i skärgården. Passade på att rasta systemkameran lite då också...
 
 

Snygga köp hos Topshop

 
Ååååååh.. snygga köp hos Topshop. Just nu är det fri frakt om man anger koden: Free4All i kassan. Passa på vettja!

Outfits

 
 Det blir ju inte mycket bloggande nu för tiden och än mindre bilder på outfits. Men här kommer några bilder som jag lagt upp på Instagram som visar hur jag klär mig numera!

Hemma hos mig

 
 
 
Vilka underbara dagar! Den här semestern har verkligen varit ljuvlig såhär långt. När det inte varit sol och bad har jag njutit av det vackra på balkongen istället. Där trivs jag verkligen, bland mina blommor och bär.

Kladdiga chokladmuffins

 
 
Det här är grejer det! Jag har bakat kladdiga chokladmuffins (recept hittar du på dagensmuffin.se) som jag serverar tillsammans med grädde och nyplockade jordgubbar från balkonglådan. Ibland är livet bra härligt!

I min hall

 
Jag älskar min nya vas från House Doctor och min nya Sophora-växt som pryder byrån i hallen. 

Rea på Lexington

 
Hade sen innan köpt ett örngott från Lexington som jag förälskat mig i. När jag väl ville slå till på hela setet var det givetvis på rea och utsålt i alla fysiska butiker jag kunde ta mig förbi, som tur var fanns allt + badhanddukarna jag ville ha på nätet! Fick alltså bli en beställning. 40% rea, inte helt fel!