Till hallen

 
Slagit till på två såna här lampor till hallen, från Mio. Blev toktjusigt måste jag säga.. får nog visa er någon dag!

Sjukling

 
Det här har varit min frukost de senaste dagarna. Jepp, i fredags fick jag sudda ut helgplanerna när kräksjukan slog till. Ingen stor attack men tillräckligt för att få en i obalans i ett par dagar. Nu är jag dock på fötterna igen och livet kan fortsätta ;-)

Förgyller vårt kök

 
Dualit har skapat min bästa bundis för i vinter. En vattenkokare som förgyller köket och gör hela upplevelsen att servera te lite roligare.

Påfyllning

 
Hanky Panky. Det är som med skor, man kan inte få för många.

En enkel knut

 
Har suktat efter den här ringen från Erica Weiner ett längre tag, så när jag till min stora förtjusning upptäckte att den kommit in hos KyssJohanna beställde jag den utan att blinka. Love it!

Inredningssug

Åååh.. jag fastnar för så mycket inredningsprylar hela tiden nu. Såg precis dessa underbara ljus hos Länna Möbler (en inredningsbutik som jag bodde farligt nära förut). Så mycket jag vill ha där! Har köpt en del nytt hit hem som jag inte hunnit visa än, men det kommer!

Day Home

 
Jag ÄLSKAR Day Birger et Mikkelsens serie Day Home. Köpte den här superfina krukan (eller varför inte ha som pennställ?) för ett tag sen. Tycker den är såå fin, skulle vilja ha en i varje hörn!

Tofflor

Det är lätt att frysa om fossingarna såna här dagar. Blev lite kär i dessa fina tofflor från Lexington som ser riktigt sköna ut. Något för önskelistan kanske?