På väg till jobbet

Kavaj-jacka från Busnel, halsduk från Filippa K, väska MaxMara, top från Monki, jeans från Acne, boots från Mentor.

Jag älskar att hoppa i bootsen, svepa halsduken runt halsen och dra på mig min Busnel-jacka när det bär iväg mot jobbet på morgonen. Hösten kan faktiskt vara riktigt mysig, bara man får känna sig fin och varm.

Nytt för hösten


Det blev lite shopping tidigare i veckan. Lite nya koftor, toppar och strumpor för hösten bland annat.
Monki har blivit min nya fyndplats (näst efter favoriten Topshop)!

Till mina boots

Nu känns det att hösten är här, jag går runt med mina härliga boots från Mentor och stortrivs i dem. Till den har jag min busnel-kofta, men på
Topshop fastnade jag för den härliga kavajen på bilden. Den plus toppen skulle jag gärna klicka hem på en gång, skulle ju passa utmärkt till OPIs lack Lincoln Park after Dark också. Jepp, en drömoutfit. Får se om jag klickar hem dem, borde ju hålla i slantarna!

Nu äre klippt!


Sen i tisdags är det här längden på mitt hår. Såå nöjd! Nya blusen är från Zara.

Happy in HankyEtt par nya Hanky Panky levererar glädjetjut för själen varje gång! ;-)

Varmt om halsen

Även om hösten inte på långa vägar slår sommaren i mina ögon, så är det ändå en mysig tid på året som har sin charm. Särskilt i början när det fortfarande är relativt ljust ute och det är sådär lagom kyligt på mornarna. Då ser jag fram emot att få svepa in mig i en mysig halsduk!

Från lördagen


Såhär såg jag ut i lördags. Invigde ett nytt linne som jag köpte på Topshop i fredags. Love it!

En kopp te och bullar


Mysigt att komma hem till en påse nybakade bullar och en kopp te efter jobbet. Jag bakade bullarna i söndags, så nu finns det lite påsar i frysen! Den fina koppen från Bruka är för övrigt nyinköpt!

Formexmässan


Massvis med inredning, kläder och smycken. Tack vare en vän med extra fribiljetter kunde jag idag göra ett besök på Formexmässan, som egentligen bara är öppet för branschfolk. Det var som att vandra runt i ett gigantiskt varuhus med vackra saker som inte var till salu. Något som ibland kunde vara en aning irriterande ;-) Kan i alla fall konstatera att det finns mycket fint att vänta i butikerna till denna höst och vinter!

Snyggt från StyleinÅhh.. Hello darling! Vill du komma och bo i min garderob? Kanske gå på fest nångång? Den här fantastiska klänningen från
Stylein finns hos Nelly. Jepp, jag blev lite kär faktiskt. Men nu gäller det att hålla i slantarna!