Boot Buffer


Det är svårt att inte välja de bekväma Hunter-stövlarna när man tvingas ge sig ut en regnig dag, men efter att de blivit grå-matta blev det mindre roligt. Räddningen heter Boot Buffer och finns att hitta på NK för 150 kr. Ser ni vilken skillnad det blev? Bara spraya på och putsa med en mjuk trasa så blir de som nya!

Ut på stan


Jag ska strax ut på stan i ett försök att rädda mina Hunters från den gråa döden. De ser hemska ut, så jag måste köpa något vax så jag kan putsa dem snygga igen. Efter det blir det träff med kompis.

Gillar randigt


Gillar min nya tröja från Topshop. Är faktiskt nöjd med hela beställningen. Som vanligt! Wiiie!

R.I.P Pompe 1998 - 2011


Usch, det kan inte vara sant. Det här händer inte? Min älskade, underbara, busiga, fina, gosiga vovve dog sent igår kväll. Bara föll ihop under sin promenad. Efter 13 år tillsammans känns det nu extremt tomt utan honom. Han brukar alltid vara där jag är, buffa på mig för att jag ska kela med honom, snarka högt när han sover alldeles bredvid och vifta på svansen bara jag tittar på honom. Mina ögon är helt svullna efter all gråt, önskar verkligen att han fortfarande fanns här. Min nallebjörn. Min älskade Pompilomp.

Tack för alla underbara och roliga minnen Pompe, du var bäst! Kommer alltid älska dig något så sjukt mycket. Om jag hade fått bestämma hade vi aldrig skiljts åt <3

Bara några klick!


Bara några klick och sedan var de beställda. Wihoo!

För en piggare höst och vinter


Jag blir så extremt trött på hösten, så nu har jag inhandlat massvis med järn! Brukar köra med vitaminburken "Kvinna" på höst- och vinterhalvåret men nu ska jag även komplettera med C-vitamin + järn som brustablett. Trött på att känna mig trött!