Skrivbordslampor

 
Jag har kärat ner mig i dessa två skrivbordslampor. Den ena från RUBN och den andra från underbara GUBI. Ja, vilken ska man välja!? Får nog fundera lite mer på saken... Fantastiskt fina båda två.

"Paradiset" för NK Triva

 
Jag tänkte ta tag i saken med att sälja vårt soffbord, plus ett litet sidobord från samma serie, Paradiset. Borden Plommonet (det stora) och Äpplet kommer från NKs egen verkstad i Nyköping under 1950-talet och var en del av deras större Triva-serie. Något bruksslitage men fint skick skulle jag ändå säga. Hör av er om ni är intresserade, skicka ett mail till mig genom länken som ni hittar i högerspalten.

Odd Molly

Jag och Odd Molly brukar aldrig riktigt klicka, men den här gången har jag blivit tokkär i två fina koftor med deras signatur. 

 
 

Kerstin Tillberg

Jag har länge varit kär i Kerstin Tillbergs underbara koppar. Inte slagit till på någon ännu dock, mycket eftersom jag inte kan bestämma mig för vilken jag ska köpa. Skulle jag köpa en av varje skulle det ju inte finnas någon plats kvar i skåpen till annat, haha. Men jag tror ändå jag kommit på vilken jag älskar mest. Fiskfjäll. Det är alltid den som fångar min blick först, så.. ja, den måste jag ha.
 
Sen insåg jag dessutom att hennes små espressokoppar faktiskt skulle kunna passa utmärkt som nästa juls glöggkoppar (har letat länge efter perfekta glöggkoppar men inte hittat några, har nämligen helt fasnat på att de måste ha en guldkant!). Jag tror att jag kan ha lösningen på mitt bekymmer.. haha.
 
 

Födelsedagspresent

Igår fyllde jag 28 år. Känns inte som att jag är 28, hur nu det ska kännas... men jag tycker att de senaste åren gått så himla fort. Fyllde jag inte typ 25 nyss? Ingen ångest ännu i alla fall, får väl se hur det känns när jag fyller 30, haha. En present som jag fick var i alla fall vispen från Dualit som jag läääänge önskat mig. Nu blev den alltså min, jippie! Blev lite bakning för att fira!
 
 
Kladdiga chokladmuffins med en smält chokladbit ovanpå och grädde till. En favorit!

Spanien

Nyss hemkommen från en vecka i Spanien! Min pappa har köpt ett hus där för en tid sedan och nu passade jag på att ta ledigt för att hälsa på och upptäcka området. Det blev besök i Nerja, Torrox, Burriana, Frigiliana och Malaga. Bäst av allt? Vädret! 
 
En Sangria på stranden i Burriana. Inte helt fel!
Grottorna i Nerja. Helt fantastiska! Ett måste att besöka om man är i området.
Vackra staden Frigiliana som ligger mitt bland höga bergen. Trappor överallt, små mysiga gränder åt alla håll och en sanslös utsikt. Riktigt charmigt!
Min pappa vid stranden i Nerja.
Min fina sambo njuter av utsikt och sol på pappas terass.
Också från pappas terass. Galen utsikt.
Vid strandpromenaden i Torrox Costa.
Vackra Nerja.
På en mysig restaurang i Nerja.
Galet god glass fanns det gott om.
Inte alltid man väljer att dekorera undersidan på balkongen såhär snyggt!
En av alla färgglada dörrar man mötte på utflykterna. Så mycket roligare det blir med lite färg ändå!