Sommaren nedpackad

Nu är sommaren nedpackad i lådor och höstkläderna ligger prydligt i garderoben igen. Ja, även om det ska bli mysigt med alla varma, mysiga tröjor och halsdukar så ser jag redan fram emot maj månad, då man får plocka upp lådorna från källaren igen. Mår bättre av sommarens färger, det är liksom mera jag.
 
 

Nytt hemma..

Lite höstnyheter som fått flytta hem till mig...
 
 
Kubus 4 ljusstake från By Lassen, tröja från Carin Wester och skål från Mateus.
 
 
Och sist men inte minst, värmeljusstaken Constella från Klong.

Skolfoto

 
Som lärare slipper man aldrig undan, skolfotona har kommit!

Mårbackan blommar

 
Än kommer det nya knoppar på mårbackan! Ser ut som en liten ros.

I vår soffhörna

 
Firade in helgen genom att unna mig filten från HAY. Sååååå underbar! Passar fint i soffan tycker jag. På bordet har det dessutom hamnat en fantastisk blomma. Nu njuter jag av helgen!
 
Förresten, soffbordet är ett gammalt bord designat av Kerstin Hörlin-Holmqvist för NK från 1958. Arvegods från min pappas moster. Supertjusigt! Inte vad vi vill ha i längden men tills vi funnit vårt drömbord så duger det gott!

Filt från HAY

Den här filten från HAY har jag varit kär i en längre tid. Ville inte slå till förrän jag visste vilken soffa det skulle bli men nu när soffan är levererad känner jag mig säker på att detta kommer bli bra. Myys... Hösten är välkommen!

Kubus 4

 
Klickade hem den här fina i helgen. Kubus 4 från By Lassen. Så stilren och snygg. Efter lite velade (som vanligt) bestämde jag mig nu för en vit. Funkar alltid..!

Vägglampa

Jag letar vägglampa, dels två att ha över sängen men även en att ha i hörnet över soffan. Här är två som jag verkligen gillar, helt olika prisklasser men båda är fantastiskt snygga!
 
 

Soffbord del 1: marmor

Nu när soffan är levererad och står fint på sin plats så kan jag inte annat än att drömma mig bort bland soffbord. Det är en djungel bland snygga skapelser men något som jag känner extra för är marmor. Jag har beslutsångest angående vitt eller mässing, runt eller fyrkantigt. Jag skulle gärna ha en hylla under marmorskivan för extra förvaring av tidningar, tv-kontroll osv. Utbudet på den fronten är dock inte särskilt stor. Nej, det är svårt att få det precis som man vill. Här kommer dock några av dem bord som jag överväger just nu...
 

Nya soffan

 
 I torsdags kom soffan! Vi är så galet nöjda :-) Nu ska bara hittas ett soffbord också...

Morgonfika

 
Här sitter jag och har lite förmiddagsfika och myser av helgen. Hoppas ni har det bra!

Vardagslyx

 

Svenskt Tenn

Här är en av mina mårbackor som stått på balkongen hela sommaren och haft det bra. Om en inte alltför lång tid blir det dock till att låta den övervintra inomhus, så därför köpte jag det fina fatet i mässing att ha den på. Varifrån? Svenskt Tenn förstås!
 
 
Kom även hem med denna underbara kruka som jag spanat på så länge. Nu behövs det bara en minst lika tjusig blomma att ha däri!