Söta under

 
Inte nog med att det är otroligt svårt att välja mellan alla fantastiska vårnyheter (i alla möjliga vackra färger) men jag blir dessutom sugen på godis! Åh, vill ha allihop!

Vårkänslor

 
Den här helgen har det verkligen varit vårkänslor i luften! Bara en sån sak som att få ha solglasögon på sig när man är ute. Under lördagen var jag på en shoppingrunda med en vän och kom hem med två nya toppar från COS.

Björn Axén

 
Så har jag varit hos frisören min. Har både klippt och gjort slingor. Känner mig som en ny tjej! ;-)

Kampanj: Tic Tac

 
Senaste kampanjen från Buzzador som trillade ner i min brevlåda var TicTacs Strawberry mix. Munfräschare som jag tycker mer är som en liten behändig godisburk som alltid får plats i väskan. Smidig förpackning men jag föredrar nog mint framför jordgubb!

Nya garderober

 
Här har ni resultatet av vad jag och sambon gjorde under lördagen. I fredags kom leveransen från IKEA med PAX garderober, lådor, hyllplan och dörrar. Det tog sin lilla tid innan allt var på plats men gud så bra det blev! Nu ska bara alla kläder få flytta in.

Just nu

Snygga köp hos Topshop just nu!

Lysande t-shirt

 
Alltså, jag älskar den här trenden med neon. Lysande, härliga färger som gör en glad. Inte för mycket på en gång, självklart - men den här t-shirten från COS kunde jag inte låta bli att buda på när jag hittade den på Tradera. Sicket fynd!

Pärlhyacint

 
Pärlhyacint. Den lilla rackaren har gjort att våren kommit på besök!

Nytt i neon

 
Lite nya köp från idag! En träningsjacka och shorts från H&M och ett gäng strumpor från Lindex. Utöver det blev det en gardinstång till sovrummet. På fredag kommer garderoberna som vi beställt in dit också. Kommer bli så fint!

Melodifestivalen

 
Woho! Vilken lycka, Robin vann, precis som jag önskade! Det var han värd!

Vår nu, tack!

 
Nu vill jag och mina skor ha vår!

Tulpaner

 
Alltså, tror nog tulpaner måste vara det finaste att ha i en vas. Sååå tjusigt!