Citronmuffins

 
Citronmuffins med misslyckad glasyr, haha. Varma muffins + lite för lite florsocker does that.. men sak samma, dom blev sjukt goda ändå!

Vacker krok

 
Underbara kroken sitter uppe i sovrummet numera. Kul när man hittar saker när man går på stan, köper och inte har en aning om vart man ska ha det. Sen några år senare så ser man det plötsligt.. Där ska den vara!

American Apparel

 
Innan allt detta konstiga med American Apparel dök upp i media, ja, jag menar alltså deras märkliga foton på unisex-kläderna och hur kvinnor porträtteras - så var jag där och hittade en underbar klänning. Verkligen en sån modell jag alltid önskat mig. Nu vet jag dock inte om jag är så sugen på att besöka butikerna längre. Trist!

Gubbar på balkongen

 
Idag var jag på Ulriksdals Slottsträdgård och köpte på mig lite fint till balkongen. Nu har jag en blomlåda full med jordgubbsplantor. Jisses så mysigt det är att sitta där och skörda gubbar samtidigt som man njuter av solen och en tidning!

Broste Copenhagen

 
Broste Copenhagen gör mycket fina saker helt i min smak. Detta kom jag hem med i fredags: en vacker skål, en underbar kruka och snygga kökshanddukar.

Conversedröm

 
Alltså.. jag är kär! Den här färgen är UNDERBAR! Men ska jag verkligen? Jag har redan lite för många Converse (skulle i alla fall min sambo säga). Attans att det varje år ska komma en ny färg som förtrollar!

Ranunkel

 
Ranunkel är verkligen en vacker blomma, mina köpte jag på Ulriksdals Slottsträdgård härom veckan. 

Ny favorit

 
Fifth Avenue från Essie. 

Fint hemma

 
Nya lakan från Gant och ljuslyktor från Day Birger et Mikkelsen. Båda köpta på NK.

Stylesnob

 
Nya ballerinaskorna från Stylesnob.

Makalösa blommor

 
Makalösa Blommor är en fantastisk blomsteraffär som jag gärna besöker. Nu senast kom jag hem med en Sophora. Tror minsann det får bli fler än en, för jag har svårt att bestämma mig för var den ska stå!

Fynd från Blocket

 
Hallå där! Jag vet att jag inte är så aktiv på bloggen längre, tråkigt men sant. Instagram (dendardebbie) har mer och mer blivit mitt forum. Smidigt och lätt att posta liksom!
 
Idag gjorde jag ett fynd, hittade dessa två hallprylar från Scherlin på Blocket! Slog till och fick båda för endast 200 kr. Alltså, det är ett galet kap. Nöööjd!