Tokfina sandaler!


Jisses vad lycklig jag blev idag när jag hittade de här snyggingarna på
Topshop. Trodde minsann det var kört, men storlek 36 passade perfekt på foten. Tur var det, för annars hade jag fått fortsätta drömma. Inte helt konstigt att de gått åt som smör i solsken, de är ju tokfina!

En dag på stan


Idag ska jag in till stan och möta upp en vän för lite strosande i butikerna. Det tänker jag göra i min nya fina tunika från
 Gina Tricot som jag köpte härom veckan, tillsammans med gladiatorsandaler och en väska i samma färg. Hoppas det inte blir regn!

Besök i hängmattan


Sommar, sommar. Att ligga och gunga i hängmattan och vifta på tårna är ett måste!

Fraktfritt hos Accessora


Nu bjuder
Accessora på frakten fram till den 27 juli. Ange koden: SOMMAR så blir din beställning lite billigare. Jag är så sugen på att klicka hem någonting. Ett nytt armband kanske?

Ännu en kjol


Denna sommar har jag verkligen haft riktig tur med att hitta fina kjolar! Igår hittade jag den här söta kjolen på
Indiska. Det får nog bli vad jag har på mig ikväll då jag ska på inflyttningsfest hos några vänner! Kanske tillsammans med dessa ballerinor?

Sommar!


Jag ligger verkligen efter i att visa er vad jag pysslar med om dagarna och vad jag fyndat för roligt i butikerna. Detta beror på att jag ägnat mig åt sådant som man bör göra vackra dagar som dessa. Jag slukar solstrålar och njuter av ledigheten ;-) Inlägg kommer dock, titt som tätt!

Harry Potter premiär

Jag är så lycklig! Ikväll har nämligen äntligen den nya Harry Potter-filmen premiär och jag ska se den! Jag har läst samtliga böcker och enligt mig är The half blood prince den absolut bästa boken. Förväntningarna är därför höga! Ska du se den?

Ny scarf

Jag köpte den här tuffa scarfen på
MQ när rean startade. Hittade den på herravdelningen. Riktigt fin tycker jag, ser fram emot att bära den tillsammans med svarta skinnjackan!

Armbandslycka


Armbandstokig som jag är, så blev jag lycklig när jag såg nyheterna hos
Cocoo. Mycket fina armband finns det, men här är mina favoriter! Om du vill göra en beställning, ange koden bloggspecial så får du 15% rabatt på ditt köp! Gäller fram till den 28 juli.

Svag för rosetter


Titta vad jag hittade på 
H&M för en vecka sedan! Jag är svag för rosetter så jag var tvungen att slå till. Gör ju allting så mycket sötare, hihi. Dessutom är det smidigt när man har en bråkig lugg!