Vår hall

Jag går i ständiga inredningstankar och den stora utmaningen i vår lägenhet är hallen. Eftersom den är ganska rymlig utnyttjar vi ytan med en kontorshörna men på något vis känns allt bara galet fel just nu. Mycket beror ju på att man inte har ekonomin att ändra allt i ett enda svep. Då kan det vara bra att försöka göra upp en bild framför sig hur det är man vill ha det. Så precis det har jag gjort ikväll. Har suttit med Photoshop och ritat upp hur två av väggarna ser ut.
 
 
 
Den med ytterdörren blev på pricken som det ser ut (förutom skohyllan som ännu saknas, står en annan temporär där just nu). Den andra bilden är på den vägg som är närmast hatthyllan, med ingång till köket. Där står just nu en ensam Hemnes-byrå. Där skulle jag vilja ha en SNÖ-byrå från Asplund istället.. och lite annat som ni kan se...
 
 
Jobbar fortfarande med motsvarande sida där kontorshörnan befinner sig. Knepigt värre...

Ny kudde

 
En ny kudde till en ny soffa. Kommer bli så snyggt! Älskar Svenskt tenn.

Sjuk

 
Det är bara augusti men jag har redan blivit drabbad av en förkylning. Efter två veckor går jag fortfarande och hostar mig både gul och blå. Suck!!! Det blir mycket te-drickande såna här dagar...
 

Kastehelmi

 
 
Lite jordnötter i en liten "Kastehelmi"-skål från iittala (helt kär i den serien). Grytunderlägg från Svenskt Tenn i bakgrunden.

Citronmuffins

 
Nom nom. Bästa receptet på citronmuffins hittar du här.

Sophie by Sophie

 
Nytt armband från Sophie by Sophie. Love it!
 

Filippa K

 
Hej från en smutsig spegel! Jag inviger min nya tröja från Filippa K. Perfekt för en lite kylig morgon (yepp, dags att gå upp tidigt igen nu efter semestern).
 

Outfit

Converse, jeans från Pepe Jeans, top från Samsoe Samsoe, väska från Michael Kors och klocka från Guess.

Ny soffa

 
Idag beställde vi den. Så glad!
 

Adam

För lite mer än en vecka sen var jag i Gustavsberg och letade fynd bland porslinet. Jag passade på att köpa med mig en fin skål från serien Adam, som jag länge älskat. Nu drömmer jag om kakfatet också.. åååh..

Lugg

 
 
Det var dags att klippa sig idag och jag fick för mig att återta luggen. Kanske inte är helt nöjd med beslutet nu, även om det är fint.. men tror jag hade trivts bättre i mittbena. Hur som, den växer snabbt ut och går redan nu att föra ihop med resten av håret på sidan ifall jag skulle vilja. Tänk att man alltid vill ha det man inte har`?