Första advent

Nu är stjärnorna uppe, två tomtar har fått ta plats och hyacinterna är planterade och utspridda lite här och var i lägenheten. Idag bakade jag kolakakor, så nu tänker jag sätta mig med en kopp julte och mysa lite. Hade egentligen tänkt baka saffransbullar idag, när jag insåg att jästen hade gått ut. Gick till ICA för att köpa ny men den var slut. Så himla typiskt. Får bli nästa helg istället. Inte fy skam med kolakakor heller!
 
 

Tidigt julmys + ny kudde

Idag besökte jag Svenskt tenn och gick därifrån med en ny kudde. Ville ha en mörkgrön, lite skogsgrön sådär. Passar för årstiden och kändes helt rätt i soffan. På tv-bänken ligger nya ljusslingan i koppartråd från Watt&Veke. Älskar den! Så galet fin. Har även satt en hyacint i julkrukan. Smygstartar lite... Mys!
 
 

H&M Home

Nytt ljus från H&M Home. Vitt med guld, passar perfekt här hemma i min mässings-noja, haha. Blir en fin skål sen när ljuset brunnit upp. 
 
 

Amaryllis

Min amaryllis blommar redan. Himla fint!
 
 

Fåglarna

Min beställning från Emma von Bromssen kom i veckan. Igår var jag iväg och köpte ramar till fågel-motiven. Velar lite över var vi ska ha dem, så just nu får en pryda hallbyrån tills vi bestämt oss. Kanske blir två fåglar över sängen?
 
 

Tända ljus

Det blir verkligen bara mörkare och mörkare nu. Idag kändes det knappt som om solen ens gick upp. Tydligen har Stockholm endast haft 2 soltimmar denna månad(!). Så, jag har satt upp belysningen på balkongen för att inte deppa ihjäl. Tur att det finns ljus att tända inne!
 
 

Nya krukan Hortus

Klev in på Svenskt Tenn igår och visste att jag ville ha en vas med mig hem. Problemet är ju att alla deras vaser är lika fantastiska så jag kunde knappt bestämma mig för vilken jag skulle köpa. Fick dock bli den jag trånat efter längst tid, den gröna Hortus-krukan. Heeeelt himla underbar! Dessutom följde nya fräscha handdukar från Lexington med hem. Alltid skönt att byta ut lite gammalt.
 
 
Min underbara rosenskärm som tidigare hade 5 blomsterklasar har numera bara en, men har däremot fått en hel del nya blad där blommorna tidigare satt. Den verkar trivas riktigt bra!
 

Ständig förändring

Saker som jag ställer på hallbyrån får sällan stå där så länge. Jag älskar att plocka om och flytta runt på saker och kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Älskar förändring! Såhär blev det idag..
 
 

Tema: 20-tal

I lördags var det fest med tema 20-tal. Så kul att få klä ut sig! Ett väldigt vackert mode om du frågar mig, så jag stortrivdes. Såhär såg jag ut kvällen till ära... 
 
 
Klänning och halsband från Topshop, hårband och fjädrar från H&M.
 

Hemma hos mig

 
Idag blev det scones och te framför reprisen av Downton Abbey. Sååå mysigt. Men nu är det plugg som gäller!