Vill ha just nu


Varför beställer jag inte bara den här söta tunikan från
Accessorize, så jag slipper dreggla framför skärmen? Annars drömmer jag just nu om ytterligare ett par skor. Nude, nitar, loafers... Jeffrey Campbell har varit och snokat i mina drömmar!

Trettiotre ballerinor

Här kommer ett hett tips till dig som gillar ballerinaskor! En riktig fälla för min plånbok, men visst var det väl så att man inte kunde ha för många skor? Kika in hos
Damernas.se som just nu visar upp 33 olika par ballerinor i regnbågens alla färger.

Ut och spring


Jag har börjat fundera på om löpning kan vara något för mig, så nu har jag köpt mitt första par riktiga löparskor från
Saucony som jag testade ut på Löplabbet i fredags. En ny fräsch träningstop från Casall hängde också på. Hej våren, nu kör vi!

Fullträff


Åh, öppnade mailen och möttes av detta i ett mail från
Shopbop.com. Outfit nr 2 från Harvey Faircloth är ju helt underbar! Vårig, påskig.. ja, det kan helt enkelt inte bli mer fullträff just nu. Snyggt, snyggt, snyggt.

Ett billigare alternativ


När jag var inne på
Nilson härom dagen tyckte jag mig känna igen en viss sko. Jomen visst, tycker man att Tory Burch underbara ballerinor är för dyra finns en liknande sko till en bättre prislapp.

Perfekta sandalerna

Om jag hade varit så duktig på att blogga förra sommaren som jag hade önskat att jag var, så hade ni fått se väldigt mycket av
mina bruna skinnsandaler - ja, jag bodde ju princip i mina. Såå galet snygga och lätta att gå i. Det här året ser de lite annorlunda ut och finns i flera färger, hos Topshop.

Kasse i skinn


Ny skinnväska från Don Donna. Precis en sån jag letat efter.

Mina tre önskningar

Solbränna på burk från
TanCan, väska från Kate Spade (ångrar såå att jag inte slog till på den förra året) och en ljuvlig klocka från Michael Kors.

Chunky Monkey


Nyss hemkommen från ett avdelningsmöte och killen är iväg på träning. Själv tänker jag inte vara lika nyttig, jag ska krypa upp i soffan med ett paket Chunky Monkey och titta på tv. Nam nam!

New playsuit


Jag var på stan igår och kom bland annat hem med en sån här söt liten playsuit från
Accessorize. Nu behöver vi bara utöka antal sommardagar lite så jag hinner använda allt sött jag kärat ner mig i.

Rules by Mary


Gick förbi
SthlmStandards butik på Rörstrandsgatan härom dagen. Vet ni vad jag såg? Jo, just precis det tyg som var på en klänning från Goldie som jag kärade ner mig i för några månader sen (men som trist nog var slut i min storlek). Åh, så lycklig jag blev! Den här klänningen är från Rules By Mary och minst lika underbar. Lycka!

Vem lyckades bäst?


Fina sovset är ingen bristvara i min garderob men både
Topshop och Accessorize fortsätter hela tiden att presentera nya sötsaker som får det att klia i fingrarna. Blåblommigt verkar vara hetast just nu. Vem tycker du lyckades bäst?