Ränder från Gina


Gillar min nya top från
Gina Tricot. Ibland måste jag faktiskt erkänna att de lyckas riktigt bra!

Boots från Mentor

 

 

När jag igår tog min vanliga promenad via Odengatan till jobbet, gick jag förbi butiken
Chezt skyltfönster. Vad såg jag? Jo, mina boots! Ja, alltså precis såna som jag letat efter, drömt om och jagat runt efter i evigheternas evighet. Gissa om jag sprang dit och köpte dem på min rast. Nu kommer hösten bli liiite roligare! Bootsen är handgjorda, helt i skinn, har gummisula och är från det danska märket Mentor. Love at first sight!

Halsduk från Filippa KDen här halsduken från Filippa K är ett av mina senaste fynd. Den har varit flitigt virad runt halsen de senaste mornarna. Sådär lagom varm nu när sommaren går över till höst.

Hem för filtar och kuddarDen här korgen fanns på
Hemtex och jag slog till direkt. Precis den sorts förvaring jag letat efter till mina filtar och kuddar. Me liiiike!

Nytt i fönstret


Ny glaskruka, köpt på Milazzo, Odengatan. Perfekt för orkidéer!

Ujuj, jag hinner inte med bloggen riktigt känner jag. Har massvis på jobbet numera med nystartade avdelningen och inskolningar. Dessutom bor jag i princip hos killen med min ständigt packade väska. Mellanlandar hemma ibland, mestadels för att byta innehåll i väskan. Livet leker och jag njuter i fulla drag!

Mina favoriter


Såna här örhängen från Pilgrim fick jag i julklapp av ett barn på jobbet sist. De blev snabbt mina favoriter och jag har haft dem i princip jämt, men så sist jag var ute i Stockholmsnatten och svängde runt kom jag hem utan den ena. Som tur var fanns de fortfarande kvar hos
Förlovningsguiden.se, så jag beställde ett nytt par i måndagskväll som idag låg i brevlådan! Thank god! Ska hålla hårt i dessa.

Me like pinkIdag har jag kunnat konstatera att min kille ser oförskämt bra ut i glasögon (och att jag är grym på att vara smakråd ;-)). Vi åkte in till optikern i Sturegallerian och han kunde gå hem med bättre syn, fantastiskt! Snart ska vi inviga mitt nya Nintendo Wii som jag köpte häromdagen. Jepp, en rosa kontroll till mig, haha. Det var slut på vita, så jag såg det som ett tecken ;-)

Usch, vilka dåliga bilder. Måste bli bättre på att dra runt på systemkameran :-/

Känns som evigheter sedan...

 

Seriöst, vädret utanför får det att kännas som att dessa bilder var tagna för ett år sedan. Men nej... de är faktiskt bara en vecka gamla. Wööt! Sol, bikini, bruna ben och lek i poolen med brorsdottern. Ge mig mer!

Mitt senaste Tradera-fynd


Ibland kan man göra riktigt fina fynd på Tradera. Love my new bag! Själv har jag en auktion ute nu som avslutas kl.22.29. Auktionen låg ute för någon vecka sedan men p.g.a en oseriös köpare finns det nu en andra chans att lägga vantarna på den fina klänningen från H&M.
Kolla in auktionen här!

Prickigt och stickat


Häromdagen var jag inne på
Sisters. Ut kom jag med en ny härlig klänning och kofta!

Min nya kompis

Jag har blivit med cykel! :-) Nova heter hon, från Skeppshult. Har en känsla av att vi kommer få det bra tillsammans! Kanske börjar med några små utflykter, men så småningom kan vi kanske börja kila stadigt och åka till jobbet ihop! Vore ju inte helt fel nu när SL ska höja avgiften till 790 kr för ett månadskort. Galet!

Min fina cykel finns hos Länna Sport!

Sommaren ÄR kort!


Börjar få liiite ångest över att semestern snart är slut. Jag ska tillbaka på onsdag, men killen börjar redan nu på måndag. Inget mer ligga på klipporna och sola och bada, om man nu inte har tur en kommande helg. Saknar sommaren redan! Känns aldrig som man haft tillräckligt när det är över. Urk, varför ska det alltid vara så?