Vampyre inför nyår

Inför nyår vill jag sota ögonen - samtidigt som jag vill glittra! Därför köpte jag en ögonskugga i nyansen Vampyre från
Make Up Store idag. En mörk lila nyans blandat med lite glitter som gör det hela lite festligare!

Rea på underkläder

Idag har jag vandrat runt och letat fynd i butikerna. Jag satte sprätt på lite julklappspengar och gjorde några rea-fynd. Bland annat fann jag en fin bh från
Passionata hos Twilfit! Har du gjort några fynd på rean än?

Lite julklappar

De snygga pumpsen som fanns på
önskelistan och som även går att skåda högst upp på min blogg fick jag som julklapp av pojkvännen. Tillsammans med ett par snygga Hanky Panky! Underbara kille :-)

God jul!


Gårdagens fynd


Igår fick jag äntligen tag på den sista julklappen, men även två fina saker till mig själv fick följa med hem! Det var en top från
Topshop och ett armband från Indiska. Båda som jag dregglat över en längre tid!

Önskelistan 2008


Önskelistan inför denna jul skulle som vanligt kunna göras lång om det skulle behövas. Disneyklassiker, pumps och presentkort är bara några av de saker som jag skulle gilla att hitta under granen. Vad önskar ni er?

Röda naglar

Nu känns rött som den enda vettiga färgen att ha på naglarna, så det får det bli. Det är
Handle with Flair från Essie som hamnade på mina naglar. Ikväll blir det fest, så det är dags att göra sig iordning!

Begravning


Att behöva vara svart från topp till tå visade sig inte vara något problem. Svart är en färg som lyckats hitta in i min garderob de senaste åren. Tur är väl det, för idag var det begravning av farfar och svart blev ett måste.

På middag i rött

Igår var jag på en mysig middag med trevligt folk och massvis med god mat. Kände för att klä mig lite juligt, så den rödrutiga skjortklänningen från förra vintern plockades fram kvällen till ära! Gillar den massvis.

Nagellack på stift

Här har ni något som jag verkligen är sugen på att testa! Det är nagellack på stift från
Nicole by OPI. Det verkar otroligt enkelt att applicera och det finns 24 läckra nyanser! Ja, dessa hamnar helt klart på önskelistan.

Pumps från H&M

Idag hittade jag de här snygga pumpsen på
H&M. Kunde inte låta bli att ta med dem hem då de bara kostade 198 kr. Mina första skor därifrån! Fina, bekväma och med en perfekt höjd på klacken. En sko för många tillfällen!

Gentle Volume mascara


Jag har testat 
Cliniderm Gentle Volume mascara från Apoteket. Här känns det lite som att man glömde bort självaste tanken med en mascara. Den är snäll mot ögonen, men resultatet blir alldeles för tråkigt och effektlöst.

Britney på omslaget

Mitt försök att avsluta prenumerationen hos
Glamour förra månaden misslyckades tydligen. Igår föll nämligen ett nytt nummer ner i brevlådan. Men vem klagar egentligen, ny härlig läsning är ju aldrig fel!

Söta Britney pryder omslaget. Visst är det härligt att hon är tillbaka?

Party med pumps

Jag förälskade mig i ett par underbara pumps från
Topshop som jag utgick ifrån när jag knåpade ihop en outfit. En ganska snäll outfit, men med skorna blir den party! Åh, flytta in i min garderob vilken sekund som helst.

Vinst: Egyptian Magic

För ett litet tag sen var jag med i en tävling i 
Accessora-bloggen där Annika lottade ut tre stycken Egyptian Magic. Till min stora glädje var jag en av vinnarna! Väldigt roligt då jag länge velat testa denna mirakelkräm!

Egyptian Magic finns att köpa hos Accessora.

Drömblåsor inför nyår

Jag hittade
min drömblåsa inför nyår redan i oktober. Men det hindrar mig inte från att kika runt och drömma om andra skönheter! Här är ett gäng fina klänningar som jag inte skulle tacka nej till.

Nelly-beställning

Idag kom min beställning från
Nelly som jag gjorde i helgen. Det blev ett par nya Hanky Panky, som var på rea. Genom en undersökning på internet fick jag dessutom 75 kr rabatt på min beställning! Inte helt tokigt.

Eye Make-up removersJag har testat tre olika eye make-up removers och såhär tyckte jag om:

  • Bi-Facil från Lancome. En remover som är snäll mot ögonen. Lite oljig, men fungerar bra för att få bort en envis mascara.

  • Gentle Eye Make-Up Remover från Estée Lauder. Inte särskilt effektiv och det börjar dessutom svida runt ögonen!

  • Instant Pur från Yves Saint Laurent. Otroligt effektiv remover. Snäll mot ögonen och området runt omkring! Helt klart bäst.