Ny Nyårsblåsa?

Åh. Hej Nyårsklänningar! Jag funderar på om jag ska återanvända en gammal flamma i garderoben eller om jag ska leta efter en ny sötsak. Dessa finns i alla fall att beställa hos
Topshop.com, som jag för övrigt gjorde några härliga klick hos precis. Hihi. Det blev dock ingen nyårsblåsa... ska fundera klart först.

Leka turist


Jag och min underbara vän Yllis lekte turister i Gamla stan förra helgen. Vi gick runt med varsin systemkamera och fotade. Fin stad man bor i egentligen, men ibland behöver man titta genom en kamera för att se det!

Favorit på naglarna


Jag älskar mörka lack under vinterhalvåret. Gärna någon riktigt mörk, på gränsen till svart. Som "Give Me Moor!" från OPI, som är mööööörk lila. Den har varit min favorit sedan förra hösten. And still going strong!

Något att se fram emot!Woho! Lyckan är gjord. Jag har biljetter till Sting, min absoluta favorit av alla artister, som kommer till Sverige och spelar i Stockholm den 12:e februari. Underbart, nu har jag verkligen något att se fram emot!

Halloween


Här kommer en bild från förra helgen, då det var tema blod på den Halloweenfest som jag och killen min gick på. Han var en hemsk slaktare och jag den lilla kaninen som blev hans offer. Dom där härliga blodtatueringarna var ju sådär lagom sköna att skrubba bort nästa dag i duschen. Aj!

Som ett brev på posten

Jag önskar att jag kunde lära mig, man ska inte påpeka det faktum att det var längesen man var sjuk. För då säger det PANG så kommer förkylningen som ett brev på posten dagen efter. Jag har legat i pojkvännens säng och snorat framför Vampire Diaries, städat, kollat lite mer på tv och städat lite till. Ja, jag borde bara sova... men jag blir ju så himla uttråkad av att ligga still! Dessutom skiner äntligen solen utomhus. Hur kul är det att ligga här då?! Blä! Tror jag ska ta mig en promenad i alla fall. Det orkar jag nog.

Julklapp till mig själv?


Åh, jag är extremt sugen på att klicka hem den här symaskinen. Velat ha en bra länge nu och suget efter att sy egna grejer har inte direkt minskat. Kanske kan bli en julklapp till mig själv?!

Favorit i repris


Två nya favoriter damp ner i underklädeslådan. Me liike!

Min drömlampaJag har förälskat mig i en lampfot sen några månader tillbaka. Jepp, helt fantastisk är den enligt mitt tycke. Från Watt och Veke och kostar 2750:- hos Mio. Är jag galen om jag slår till?