Mitt marmorbord

Mitt soffbord är verkligen en av mina favoriter här hemma. Vad man än ställer på det så blir det snyggt! Är så nöjd med att jag måttbeställde det efter mina egna önskemål. Kort och gott, I love it!
 
 

Le Creuset

 
Min nya gryta från Le Creuset får mig hemskt sugen på att ställa mig i köket och göra långkok. Härligt hur fina köksprylar plötsligt kan göra det roligare med matlagning, haha.

Svenskt Tenn

Jag betar av önskelistan från Svenskt Tenn varje månad känns det som. Det som stått nästan längst tid på listan men som ännu inte blivit mitt är Vänskapsknuten och Hortus-krukan. Ja, dessa ska bli mina i sinom tid. Kanske redan vid nästa lön? Den som lever får se ;-)

Me want so bad

Mina två önskningar just nu, en String-pocket-hylla i ask med vit gavel och en mässingslampa från Rubn. Ja, detta står defintivt på önskelistan. 

I think I'm back!

 
Jag funderar på att ta mig i kragen och börja blogga igen, på riktigt. Om det nu är någon som tittar in här fortfarande, haha. Förhoppningsvis kan denna höst bli riktigt spännande, då jag för första gången ska kombinera jobb med distansstudier. Jag är heltaggad! Äntligen har jag börjat läsa inredning som jag velat så länge. Det var dags att börja följa hjärtat... Så, antagligen är det just det bloggen kommer börja handla om mer. Även om man säkert kunna skymta det några månader tillbaka, alltså ingen direkt nyhet kanske. Så.. jag ska damma av systemkameran och sätta igång!