New shoes

 
Oh yes. New shoes! Höstens nya boots och ett par leopardloafers följde med hem. Så har man fyllt på en samling som inte direkt behövde påfyllning. MÅSTE verkligen hitta en bra lösning för förvaring av alla mina skor. Tips, någon?

Bowling

 
Igår var jag och killen ute och åt med en av mina bästa vänner och hennes respektive. Efter det följde bowling och utgång. En riktigt trevlig kväll - som jag fått sota lite för idag. Tröööööött..

Stickat

 
Jag myser i min nya tröja från Topshop. 

Nagelfix

 
Lördagsmys i soffan. Här ska fixas naglar!

Osköna snyggingar

 
Toktrist att dessa snyggingar inte var särskilt bekväma. Glittrar så snyggt och diskret på foten. Lovely. Jag blev helt kär när jag såg dem på Zara men så fort dom hamnade på foten insåg jag att det inte var någon hit. Stenhårda (och eftersom dom inte är gjorda av skinn inuti vågar jag inte direkt hoppas på att de ska bli bättre). Attans.. 

Hemma


Ett nytt hem börjar ta form! Kaos existerar fortfarande i vissa hörnor och jag har tvingats vara kreativ för att få plats med alla mina skor, haha. Igår var vi på IKEA och köpte några av sakerna vi behövde (några saker var slut på lager). Idag har jag dock vaknat upp med feber och ond hals, så jag får nog ta en ofrivillig paus i hemma-fixandet. Trist!!! Får bli ett True Blood-maraton istället.

Nyinflyttad

 
Sådär. Då har man flyttat! I helgen gick flyttlasset till nya lägenheten och lådkaoset blev snabbt ett faktum. Nu har vi dock börjat få ordning på röran, även om det är en hel del kvar att ordna så går det i alla fall att bo här nu. Ser fram emot alla nya roliga utmaningar som nya lägenheten bjuder på (och det mysiga med att vara sambo, på riktigt). Så till helgen blir det IKEA för att köpa in lite sånt som behövs. Men först, en fullspäckad jobbvecka som måste avklaras!

Intressant vecka

Jag varvar jobb med besök hos naprapat (fick sjukaste nackspärren, lääskigt), möte med bank och mäklare samt packning av flyttlådor. På fredag får vi nycklarna till nya lägenheten och sängen levereras bara några timmar senare. På lördag flyttar vi in resten av alla saker. WOHOOO!! Nu börjar ett nytt kapitel i livet.

Nytt för hösten

 
Höstnyheterna hos Topshop börjar suktas. 

Nice bag

Har kärat ner mig lite i den här väskan från Accessorize. Finns i flera färger men min favorit är den ovan. Hade det bara varit äkta skinn så hade jag slagit till på en gång! Den har ju nämligen en riktigt snygg prislapp också.

Magisk kvälll

I torsdags såg jag Coldplay på Stadion. Har bara ett ord att säga: MAGISKT!