En bäver för mig

 
Züny är en kollektion djur i fejkskinn som agerar bokstöd, brevpress eller bara dekoration om man så vill. Ända sen jag klev in på Ilums Bolighus och upptäckte den fantastiska bävern har jag varit fast. Jag måste slå till innan de tar slut, för ja, det finns endast ett begränsat antal. Sen vet alla som känner mig väl att bävrar och jag går långt tillbaka.

Under min säng

 
Ibland när man inte hittar det man söker får man komma på något eget. Att utnyttja den breda men låga ytan under en kontinentalsäng är inte helt lätt - men det var mitt mål. 12 lådor från IKEA tillsammans med lite Karlssons klister skapade min perfekta förvaring för skor!

IKEA

 
Åh, underbar helg. Hann med en tripp till IKEA igår och kom hem med bland annat den fina pallen till köket och en liten gran. Visst ser den äkta ut? Den ska jag pynta med en liten ljusslinga till jul tänkte jag. Krukan kommer från Åhlen's.
 
Det är många som önskat att jag ska visa mer bilder från nya lägenheten. Självklart kommer bilder men tyvärr är det mycket som inte är iordning ännu, så det blir knappast någon inspiration för er ;-) Men i takt med att sakerna kommer på plats kommer även bilder att komma upp!

Blondare blondin

 
Så var det klippt och färgat! Spenderade 3 timmar på Björn Axén denna gång. Det var 11 år sedan jag gjorde något åt färgen på mitt hår så det här var efterlängtat och noga genomtänkt ;-) Naturlig blondin är jag, men det kan ju alltid bli blondare! Så slingor fick det bli! Oh yes, jag är riktigt nöjd.

Favoriter för torra händer

 
Jag är en riktig krämjunkie. Särskilt handkrämer är det gott om hemma hos mig. Här är mina fem favoriter som jag inte kan vara utan, som alla har något som jag gillar.
 
  • Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve - Fick testa denna en gång när jag fick en liten tub i present och efter det är jag fast. Luktar gott och fräscht och återfuktar så himla bra utan att bli kladdig. Dessutom dryg. Älskar den!

  • Neutrogena Hand Cream - Perfekt att ha i väskan och återfuktar riktigt bra. Lite kladdig för en stund men den är helt klart värd det. Bra pris dessutom.

  • ACO Skyddande handsalva - När mina händer är riktigt torra smörjer jag in mig med den här och drar på mig ett par bomullshandskar över natten. Den är riktigt kladdig så den är perfekt för ändamålet. Smörj in en ordentlig klick så vaknar du len som en bebis.

  • Clarins Hand and Nail Treatment Cream - Perfekt att ha i väskan, går snabbt in i huden och luktar gott. Perfekt när man är på språng men känner att det behövs lite återfuktning.

  • Rosewater Hand Therapy - Det här är lyx. Doftar underbart rosigt, härlig konsistens och återfuktar riktigt bra. Dessutom i en förpackning man gärna lämnar framme.

För kyliga dagar

 
Ny halsduk att värma mig under kyliga höstmornar. 100% cashmere från COS. 

Chokladfestivalen

 
Jag har haft en underbar helg, även om den gick lite för fort. Som vanligt kanske. Igår var det inflyttningsfest hos ett par vänner och idag var det jag och mitt bakishuvud som besökte Chokladfestivalen. På bilden njuter jag av en underbar passionsfruktspralin. Naaam naam!

Påfyllning i sminkväskan

 
Jag beställde lite nytt smink från Strawberrynet.com. En av dem bästa sidorna att beställa ifrån, enligt mig. Man får mängdrabatt, lojalitetsrabatt - och då var priset redan innan lägre än i dem vanliga butikerna. Tullen är redan inräknad i priset så ingen otrevlig överasskning väntar på posten. En bra sida att spana in om du är på jakt efter dina sminkfavoriter.

Nytt i garderoben

 
Igår sprang jag och killen runt på stan för att leta efter en snygg tv-bänk. Något som visade sig vara riktigt svårt att hitta. Istället kom jag hem med en kofta från OXMO och en snygg topp från Rules By Mary.

AirWick Doftpinnar

 
Just nu är jag med i en rolig kampanj för AirWick via Buzzador. Jag testar deras doftpinnar som man stoppar ner i den lilla tillhörande vasen med väldoftande vätska. Pinnarna suger upp vätskan och sprider doften. Sen kan man välja hur stark doften ska bli genom att lägga till eller ta bort antal pinnar. Underbart fräscht! Jag gillar't.