Julen 2019


Vår lilla tomte som firat sin andra jul!
 
Så var julen förbi. December har en tendens att gå så fort tycker jag, allt man ska göra och folk man ska träffa får både vardag och helg att rusa iväg. Det var i alla fall en mysig jul. Tre julbord totalt har vi hunnit med inom fem dagar och det känns som att det räcker gott och väl, haha. Så mätt på allt som julen har att erbjuda nu, ska bli lite skönt att få andas ut och njuta av ledighet tillsammans med sambon.
 
Dagen före julafton inledde vi med en mysig frukost hemma och sen fick Noah öppna sina paket. Vi hade köpt ett leksakskök från IKEA till honom som vi satt ihop och slagit in. Istället för att dra med det till julaftonsfirandet kändes det mysigare att få öppna det hemma och låta honom få leka med det under dagen. Det var en succé kan jag tala om! Han är ju i en sån där "plocka in och plocka ur"-fas så de där skåpluckorna har gått varma de senaste dagarna, haha.
 
 
 
Självaste julafton firade vi tillsammans med sambons familj. Vi har de senaste åren kört på att fira med våra familjer varannan gång, så det här året var det hans tur. Det var mysigt att alla kunde vara med den här gången, ibland är några bortresta osv men nu kunde vi samlas allihop. Eftersom vi körde på knytis och alla hade med sig lite mer än man kanske tänkt så blev det ett helt galet julbord med massor att gå loss på. Kändes lite som att gå ut och äta julbord på restaurang, haha. Här nedsanför ser ni dessertbordet och här hade inte ens allt dukats fram. Så ja, nu är vi som sagt rätt nöjda, haha.
 
 
 
 

Klart man måste fotas med sin älsklingstomte!
 
Dagen efter firade vi med min familj men jag glömde trist nog kameran hemma. Mobilbilderna blev rätt suddiga och trista, så jag har tyvärr inga att bjuda på. Noah hade sin söta outfit som ni ser här under. Köpte skjortan från Mini Rodini på loppis!
 
0 kommentarer