Search no more

large product image


Hon som söker, hon finner? Ibland känns det smartast att inte leta! Jag kikade in på Net-a-Porter... och vad snubblar jag över? Ett par perfekta ballerinaskor i drömfärgen nude från Tory Burch. Om man ska tro andra som recenserat modellen så är dessa några man kan börja samla på i flera färger eftersom de förutom att vara väldigt snygga också är otroligt sköna - och det låter ju bra!
3 kommentarer
P

Hej Debbie! Jag har läst din blogg i flera år och har tidigare bett dig om råd gällande klädsel på förskola under sommaren bl.a. :) i januari tog jag min examen och började jobba på en 1-5 års avdelning med 5 andra pedagoger. Det är en bra blandning på åldrarna ( jag är yngst) men arbetslaget är verkligen i obalans. Sedan det blev bestämt av chefen att bara förskollärarna får sköta det pedagogiska ansvaret har en av barnskötarna uttryckt sin missnöjdhet väldigt ofta. Jag själv känner mig rätt trampad på tårna och rent ut sagt överkörd emellanåt när det kommer till beslut och så vidare. Det kan gälla en så enkel sak som vilka ytterkläder ett barn ska ha på sig. Säger jag det ena så kommer nog likt förbannat den här personen och lägger sig i och säger att barnet ska ha något annat på sig. Vet ärligt talat inte hur jag ska bära mig åt utan att skapa en konflikt... Har du erfarenhet av något liknande?

Debbie

Hej P! Ja, jag minns! Så synd att du har fått samma skitstart som jag fick :/ Jag vet precis hur du känner dig. Jag hade ett riktigt helvete på min förra arbetsplats, jag blev tvungen att säga upp mig för att det tillslut gav mig panikångest av att gå dit. Jag pratar gärna mer med dig. Kan du inte maila mig så kan vi prata mer privat? Maila på [email protected] om du vill bolla lite tankar. Kram!!

Anonym

Vårfina!