Tre tröjor från Oasis


Jag hade helt otroligt med tur igår när jag gav mig ut på jakt efter plagg jag tidigare sett på rean. Vågade knappt hoppas att något skulle finnas kvar, men den svarta tröjan på Oasis hängde där precis som under mellandagarna. Slog även till på samma tröja i mörkblått, samt
den gråa som är riktigt varm och mysig. Istället för 799 kr/st fick jag dem för 299 kr/st. Inte helt illa!

Kommentarer
Postat av: Carolina

Snygga! Härligt när man kan fynda så. :-) Hur går det på nya jobbet? När dyker barnen upp? :-)

Postat av: Carolina

Vi vet inte om det blir en pojke eller en flicka.. Ska bli spännande att se vem som kommer ut. :-)Jasså, du är ensam fsk-lärare.. Av mina 3 år har jag varit ensam 1 år. Det tar på krafterna, man har ju liksom mer ansvar och det blir mer att göra. Har tex. varit tvungen att förbereda och genomföra alla utvecklingssamtal själv. Men nu ska jag inte skrämma dig.. :-) Det beror ju på hur arbetslaget är, ni kanske delar mer på ansvaret än vad vi gjorde.. Minns den första terminen som jobbig, men också väldigt rolig! Är ju lite speciellt att starta upp nytt.. Är lite avis på dig. Skulle vara kul att starta upp nytt igen, nu när man har lite mer erfarenhet.

2010-01-18 @ 19:28:01
Adress: http://livetmedlina.blogg.se/
Postat av: Carolina

Japp, jag var helt ny.. hade knappt avslutat plugget innan jag började. :-) Men första terminen jobbade jag med en annan fsk-lärare, så då fick jag ju stöd. Det var senare jag var ensam lärare i arbetslaget.. Jobbigt såklart, men då kände jag mig ju mer trygg med arbetsplatsen och yrket. Första terminen hade vi inga utvecklingssamtal, utan de fick vänta till hösten.. Hoppas ni också gör så, då slipper du ju tänka på det i alla fall. Vi har inskolningssamtal under inskoningsperioden och det tycker vi får räcka första terminen.

2010-01-18 @ 19:43:13
Adress: http://livetmedlina.blogg.se/
Postat av: Christin

Den grå ser helt underbart fin ut! :) Visa gärna din smoothie! :D

Kram

2010-01-18 @ 19:54:51
Adress: http://christinsshopping.blogg.se/
Postat av: Carolina

Mentorssamtal en gång i veckan låter ju hur bra som helst! Blev erbjuden en mentor efter första eller andra terminen, men jag tackade nej.. Skulle haft det med någon från en annan förskola isf, kändes lite knstigt. Skulle gärna velat ha med min chef, men så är det inte på mitt jobb. Har "bara" utvecklingssamtal 1-2 ggr/år med chefen. Det kommer gå bra för dig! Visst är det mycket och förvirrat nu i början, men det ger sig.. :-)

2010-01-18 @ 20:32:37
Adress: http://livetmedlina.blogg.se/
Postat av: helena

hej! vilka fina tröjor! oj, ansvaret för din avdelning! coolt! visste du det innan, när du fick jobbet? jag har vart på 3 intervjuer å ska på 2 till denna vecka. har redan fått 2 av de 3 jobben, men väntar lite å avvaktar. vill ha det bästa möjliga...men kanske inte får va alltför kräsen! lycka till med inskolningarna! har en känsla av att du kommer klara dem galant!

2010-01-18 @ 20:54:00
Adress: http://komketchup.blogspot.com
Postat av: johanna

snygga tröjor :)

2010-01-18 @ 21:06:10
Adress: http://jagominkompis.blogg.se/
Postat av: Sandra Ekenstam

Vissa har tur!SV: Jaa :) samma här

2010-01-18 @ 21:30:50
Adress: http://piffad.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget...

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg / hemsida:

Kommentar:

Trackback