London baby!


Allt är klart, fyra dagar i London är bokade! Det ska bli så roligt! Jag har dock inte varit där tidigare så nu behöver jag all hjälp jag kan få. Vad bör jag se, äta och uppleva?

Ge mig tips!

17 kommentarer
Hanna

Hej! Kul med londonresa!

Du får ju inte missa budgetkedjorna primark och newlook.Att besöka alla de klassiska sevärdheterna är inte värda den tid det tar att besöka dem. Tex. London Eye som är väldigt dyr och man får köa i timmar! Men att åka en sväng med en dubbeldeckare och gå till madame tussauds är att rekommendera.Londons national museum vra också intressant. En resturant du inte får missa är Sarastro. Inte för att det är helt ooootrolig utan för att miljön är superhäftig. Resturangen brukar kallas för "the show after the show".Folk brukar alltså gå på teater innan besöket.

Den ligger på 126 Drury Lane. Missa inte! Trevlig resa :)

josefin

sv:Tack, den funkar utmärkt nu :D

Debbie

Hanna: Tusen tack för tipsen! :D

BELLIS

sv: Ja eller hur, I love it! :D

Carolina

Åk London Eye och gå på Madame Tussauds. När jag var där så kunde man köpa biljetter till båda på samma gång och fick då rabatt. Vi var ute rätt tidigt på förmiddagen för att slippa köa och det slapp vi också. Sen måste du ju kika in Primark, billig shopping!

Sofie

kul! vill också fara :D

vad kostar de?

Lovisa

Svar: Vad är opponering, är det typ genomgång?

Håller med dig - fredagen är den värsta dagen på arbetsveckan, för vi har sex lektioner, jag har ett hål då mina kompisar läser moderna språk vilket jag inte gör, läser bara eng men har betyg i annat så det blir plus minus noll :)

Vi får kämpa så har vi snart den här dagen också avklarad! HA en bra dag och hoppas du får en mysig kväll!



Åh vad kul med London! Aldrig varit där, skulle vara kul någon gång :)

Anonym

Åh vad härligt! London är ju helt underbart.

emilia

Vad roligt, jag skulle också vilja åkatill London!

Jea

Vad roligt! Jag är väldigt sugen på en tripp till London jag å.

malinhe - fotobloggen-

SV: oja ;S

Marie

Åh, vad roligt du med resan, :D



Ja, det var jättefint väder här med idag, :D Jag slutade tidigt, så jag hann njuta av det fina vädret, =)

Linnea

HMV är ett måste för musik och filmälskaren! En trevåningsbutik med CD skivor, DVDer, Biorafier och en massa annat.



Sen tycker jag att Camden är viktigt, det är en otrolig rolig grej att göra, ta en tripp dit och kolla in alla olika stall med kläder, smycken, mat och annat! Helt klart värt ett besök!



Lycka till, London är underbart!

Debbie

Tusen tack för alla tips! Om ni kommer på något mer, tveka inte att skriva :)

Anna

Abercrombie&Fitch-butiken! Bara butiken är en upplevelse i sig sen är ju kläderna inte helt fel heller...

Stina

Jag tycker det är mysigt att strosa runt och inte ha så många måsten. Se parkerna, slottet osv. Ta gärna en klassisk turistbuss, lite töntigt men man får en bra överblick och förhoppningsvis en rolig guide. Biljetten brukar även inkludera en liten båtresa. Vad gäller shopping tycker jag Primark är fantastiskt. Förvisso är kvaliteten inte speciellt bra, men allt är ju så billigt. :) Ha en trevlig resa!

Jimmy

du får inte missa GBK - Gourmet Burger Kitchen. Alldeles i närheten ligger också Haägen Dasz (hur fan stavas det?)- restaurangen som är awesome! Båda två ligger i närheten av Leicster Square där även nattklubben Sound låg när jag var där. Så Leicster Square, sen fråga dig fram :)