Vampyre inför nyår

Inför nyår vill jag sota ögonen - samtidigt som jag vill glittra! Därför köpte jag en ögonskugga i nyansen Vampyre från Make Up Store idag. En mörk lila nyans blandat med lite glitter som gör det hela lite festligare!
15 kommentarer
Lovisa

hehe, det kanske är smart. Jag lär nog få måla på lite på själva nyår innan festen drar igång, men jag vill ha så mycket som möjligt gjort. Mamma och jag ska städa imorn, så vet ej hur mycket tid jag får över, ska även fika med två kompisar! 24 timmar är för lite på ett dygn!

HannahSthlm

Va härlig den ser ut:-)!

delinda

den är supersnygg =)

Elli

Den är så fin,har en likadan. Gott nytt

Carolina

Ser riktigt snygg ut!

Tina

Låter ursnyggt. Lova att du lägger upp bild på resultatet!

sofie

ahha okej. ja brukar vara så, bara frisörer som kan sånt där. ja de förstår jag. jag har också självlocking, men inte så där änglahår som man skulle vilja ha :P haha. ja mitt blir tillplatt när de börjar regna också hehe.

Ella

Bra val! (:

Liza (& Marren)

Wow, den var verkligen supersnygg!

Frida

Jag älskar Make Up Stores skuggor, de sitter superbra och har riktigt mycket pigment. Du har verkligen hittat en riktigt nyårsvariant, snyggt! :) Gott nytt år... :) Kram

linn

skitsnygg färg :)

emma

hej, kolla gärna in min blogg. Kommentera! gottnytt år :D

johanna

Jag älskar lila, den var ju jättesnygg :)

Linna

sv: Nejmen gud! det borde inte ens vara tillåtet för vissa (som inte kan uppfostra hundarna) att ha hund. Det kunde ju gått riktigt illa där. Tur att den klarade sig! Wilma blev också påhoppad av två hundar när hon var valp och fick åka till veteinären, även min pappa fick åka in till sjukhuset pågrund av dom där hundarna.



kolla gärna in min nya blogg som jag knappt kommit i gång med, men ändå.

http://linnasfabulousplace.blogg.se :)

Rohan

Hoppas det blev en lyckad kväll :)



Tycker mycket om din blogg och läser den ofta, snygg design och intressant innehåll :)