Arbetsintervju

Idag har jag en ny arbetsintervju på en förskola i Stockholms innerstad. Känns lovande såhär långt eftersom de jobbar enligt Reggio Emilia, hoppas det känns rätt när jag träffar personalen också och får veta mer om deras arbete. Vill ju börja jobba snart!

6 kommentarer
Carolina

Kul, kul! Lycka till! :-)

Mia

Vad spännande, lycka till! :)

helena

Åh va roligt! Lycka till! Har du ringt de andra än? Idag va det faktiskt riktigt kul på vfu:n! det går upp å ner det där..men man blir ju så lätt neggo..dålig egenskap...hmmm Hoppas det e bra med dej iaf och tack för dina uppmuntrande sms! Kram

Lovisa

Svar: Okej. Jag lyssnade på några av Maroon 5's låtar när jag gick i sjuan-åttan (jag går i tvåan nu, men ska egentligen gå i trean) så det var ett tag sen men dom är helt okej :)



Ursäkta att jag varit borta en del från bloggen. Jag har mycket i skolan och runt omkring mig i övrigt, men jag lägger inte ner bloggen helt, aldrig i livet! :)

Lovisa

Svar: Åh vad jobbigt att du knappt tål något i öronen! Jobbigt sånt där, med allergier och liknande.. Vad är det du inte tål i fejksmycken? Tål du äkta guld och silver?

Alexandra

Så spännade! Lycka till!



Ha en bra helg!