Gråa önskningar i höst

Just nu är jag galet sugen på fler mörka detaljer här hemma, gärna i grått. Skulle vilja uppdatera mina kin-lyktor från Skultuna i just grått  istället för de jag har i vitt och helt i mässing. Jag trånar också efter kudden från Chhatwal & Jonsson som man nu ser i mångas hem.. ja, det är visst den nya trendkudden men man kan ju förstå varför. Såg ni mitt tidigare inlägg med Noahs nya onsie? Ja, då förstår man att mopsar och franska bulldogs tycks vara grejen denna höst. Korgen Restore skulle passa finfint under soffbordet med smått och gott som man behöver ha nära. Snygg förvaring är viktigt - och man kan ju aldrig få för mycket av den varan.
 
Vad har ni på önskelistan denna höst?

Höstens sötaste onsie

I samarbete med Babyshop.
 
 
Här hemma tränas nacken för fullt så lilleman orkar bära upp huvudet i framtiden. Han är så stark nu, fantastiskt häftigt att se honom utvecklas. När vi är hemma och myser tycker jag om att klä Noah i mysiga onsies, både bekvämt och fint. Den här är en höstnyhet från Filemon Kid och finns hos Babyshop. Hur söt är den inte med mopsen där bak?
 
 
Noah växer i snabb takt, så hans plagg hinner ju bytas ut innan det hinner bli något slitage än så länge. Han var ju stor redan när han kom till världen men jag får nästan lite panik över hur fort tiden går. Hans första plagg är såå små och ändå är det bara lite mer än två månader sen. Nu är han inne på sluttampen av storlek 62 och eftersom han är 62,5 cm lång blir det till att köpa 68/74 som nästa storlek. Därför blir alla nyinköpta plagg lite för stora just nu - men hellre det när han växer såhär fort!
 

Nya auktioner ute nu!

Nu är det dags för stor rensning här hemma, allt som jag kan skicka lägger jag nu upp på Tradera. Här ser ni ett smakprov av vad som finns där och mycket mer ska läggas ut imorgon och under den kommande veckan. Spana in mina auktioner här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smakresa

I samarbete med Smakbox.
 
Igår kom en efterlängtad leverans av Smakbox för Augusti. Smakresa är temat och det är nyheter i allt från godis och kryddblandningar till färdig mat. På bilden ovan ser ni några av de roliga saker som följer med i boxen. Denna morgon provade jag frasiga havreflingorna på bilden nedan, supergoda! 
 
Vill du också testa Smakbox? Med min kod DENDARDEBBIE får du 25% på din första box när du startar en prenumeration. Denna box har ett värde på 400kr och du får dessutom med en flaska GodDryck som gåva!