Lyckoruset

Det känns så skönt att vara glad, på riktigt! Det har jag inte varit på länge, eftersom jag haft sån stress och ångest över arbetslösheten. Det är lätt att underskatta den härliga tiden som student, att veta vad man ska gå för kurs nästa termin är ju faktiskt en himla skön trygghet. När trygghetszonen närmar sig ett slut får man lätt panik. Nu äntligen vet jag vad jag ska ägna mig åt nästa år och det känns så otroligt bra!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Massa massa grattis till dig!!! Gud vad skönt att äntligen ha gått klart utbildningen och FÅTT JOBB! Jag längtar tills dagen är kommen för mig :) Fira ordentligt nu i helgen och unna dig nåt riktigt fint! KRAM!

Postat av: Carolina

Kommer ihåg känslan när pluggtiden närmade sig sitt slut och man helt plötsligt skulle ut i arbetslivet.. Kul, men ändå pirrigt ju.. Nu känns det så bra så, men ibland längtar jag tillbaka till livet som student också. Men bara ibland. :-)

2009-12-11 @ 18:18:35
Adress: http://livetmedlina.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jag vill också vara sådär glad, på rikrigt snart igen :)

2009-12-12 @ 00:02:03
Adress: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: teddy

Grattis tjejen till det nya jobbet. Jag könner precis som dig. Herre gud vad mycket tankar det är som går till just det där med jobb och ekonomin.

Jag är jätte glad för att du fått ett fint jobb och hoppas att du trivs bra där borta :)

kramisar

2009-12-15 @ 23:21:25
Adress: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget...

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg / hemsida:

Kommentar:

Trackback