Onsdagens frukostevent

 
Ni som följer mig på Instagram och såg mina storys i onsdags kunde se att jag var på ett frukostevent på NK. Det var Najell och fina Bisse som bjöd in för att visa upp den nya bärselen som lanserades samma dag. En otroligt smidig sådan som bara kräver en hand för att fästa och låsa. Känns ju extremt smidigt, precis vad man behöver när man är ensam hemma med sin lilla tungklump, haha.
 
En härlig morgon med god frukost och trevliga människor var det verkligen. Några man träffat tidigare men även andra som man bara följt i sociala kanaler. Superkul att få träffas på riktigt!
 
 
Här ser ni dessutom innehållet i den "goodiebox" som man fick med sig hem! Blev lite extra kär i ögonkrämen med koffein och grönt te. Riktigt skön när man applicerat den! Känns uppstramande, skön och tyckte mig minsann märka skillnad. Precis vad man behöver som trött småbarnsmamma, haha. I övrigt innehöll boxen en liten babykudde och filt från Najell, en antibakteriell alkospray, en snackbar från GetRaw samt ett litet provkit på olika produkter från M Picaut.
 
 
 
0 kommentarer