Baby Power!

I tisdags bjöd BabyBjörn på ett härligt frukostevent hos Creative Headz för att lansera sin nya kollektion Baby Power. Deras bärselar och babysitters i nya glada färger! Blev helt kär i denna kollektion, den känns både fräsch för årstiden och busig, glad och modern. Färgerna är i behagliga nyanser som passar både garderoben och inredningen hemma. Spana in hela kollektionen på hemsidan!
 
Vi som besökte frukosten i tisdags erbjöds en lättare sminkning och hårstyling på plats. Vi fick även två fantastiska goodie-bags med oss hem. Ja, de var faktiskt i toppklass! Den från BabyBjörn kan ni se här (den andra får ni se i ett senare inlägg):
 
 
I goodie-bagen från BabyBjörn gömde sig deras bärsele ONE i färgen duvblå/confetti. Min favorit från kollektionen! Så vansinnigt söt och smidig. Kommer bli ovärderlig för mig som ska upp tre trappor utan hiss, haha. Hoppas bebis kommer trivas i den! Fick även en tillhörande hakklapp som skyddar mot dreggel och en barnservis.
 
 
 
 
Hur fin är inte den här? Älskar den fina blåa färgen och färgstänk av rosa och gult. Blir så glad av den! Skulle även vilja ha babysittern i samma färg eller i frostgrön mesh (se nedan). Så fina!
 
0 kommentarer