Favoriter från Clarins

 
Åh vad jag älskar dessa krämer från Clarins. Luktar gott, återfuktar bra och har smidiga förpackningar i lagom storlek. Jepp, detta blir helt klart ett dagens tips.

Kommentarer
Postat av: Christine&Paris

Jag har så svårt för Clarins krämer, gillar inte alls doften. Men jag håller med att de är bra. Har en krämrouge från Clarins som jag älskar!

Grattis förresten till lägenheten, måste känna skönt! Är det första gången ni bor ihop eller har ni varit sambos innan?

Postat av: Debbie

Ja, jag kan faktiskt hålla med om dofterna vanligtvis! Men jag tyckte faktiskt att dom här doftade gott! Speciellt handkrämen som var lite mer diskret. Tack!! Känns såå bra :) Vi har bott ihop i ett år, i hans lya.. men det har varit alldeles för trångt så det känns otroligt bra att få bo större. Så kan jag verkligen flytta in helt :)

2012-07-24 @ 12:44:40
Adress: http://debbie.nu
Postat av: Linn

Jag älskar också Clarins. Min favorit är Beauty Flash Balm som man tar som typ en primer.

Grattis till lägenheten!! Vart ligger den? Jag själv kikar efter ny lägenhet, måste bara spara ihop lite pengar till ev. handpenning.

2012-07-24 @ 19:54:32
Adress: http://thebigapple.shapemeup.se
Postat av: Debbie

Åh, vilket bra tips! Jag letar nämligen efter en primer :) Tack!! Den ligger i Solna, inte långt ifrån där jag bor nu så det känns skönt :) Ja gud ja, kontantinsats är inte skoj. Sparade länge jag med, men det känns himla bra när man är klar! :P

2012-07-24 @ 21:01:04
Adress: http://debbie.nu

Kommentera gärna inlägget...

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg / hemsida:

Kommentar:

Trackback