Fraktfria julklappar


Fram till den 30 november är det fraktfritt hos både CDON och Accessora. Perfekt om man som jag har börjat jaga julklappar! Jag har därför passat på att beställa hem lite saker, men vad det är för saker kan jag tyvärr inte avslöja ;-)
7 kommentarer
Lovisa

Bra med fraktfritt! Det ska jag kolla in! :) I alla fall CDON! Finns Assecoara förresten på gratisbio? :) Dom som är aktiv där :) (Inte för att jag inte är det, men har aldrig handlat från den sidan nämligen)



Svar: Jo kanske får göra det, fast jag har redan önskat mig det jag ska få och dom flesta i min familj börjar redan bli klara. Jag var klar med alla paket typ i början av november, eller i alla fall med planer på vad alla ska få. Saknar endast några få paket.. Men det är såna jag köpt ur tex jultidningar av barn osv och dom får man ju inte än :)

Lovisa

Svar: Spelet på min dator var en demoverision av ett spel man egentligen måste köpa för att kunna spela, men jag fick spela demoverisionen.. Dock var det begränsad tid i minuter så det slutade efter typ 20 minuter..

Mia ☆

Toppen, tack för tipset! :)

Li

Smidigt och bra att handla julklappar på nätet, särskilt om det är fraktfritt!



Kram

LIENE

sv: ja det är ju bra att veta det:)

godmorgon förresten. ha en bra söndag!

Carolina

Fraktfritt gillas! :-)



Du har fått en award i min blogg. :-)

Marie

Hej Debbie,

Läste din blogg och tittat på dina kläder, kanonfina. Tänkte bara tipsa om en bra sida klädbyte.se (och nej ingen reklam fast jag blev lite rädd av don varningstext) Där ligger i alla fall många av de små modebutikerna idag och modeintresserade privatpersoner. Många länkar sen sin garderob därifrån till sin hemsida / blogg och får på så sätt fler besökare. Jag har en privat garderob där under Maries garderob. Gå in under garderober A-Ö så hittar du den. Tänkte att eftersom du bloggar om kläder så är detta ett roligt forum att synas på. Plus att du kan få lite nya kläder på köpet och få dina gamla sålda eller utbytta. Hoppas du får nytta av sidan, jag älskar den. Bytte år mig ett par Jimmy Choo igår :-)



Bara ett tips från en modeintresserad tjej som har lite att göra en regnig måndag i Stockholm.



MVH

Marie