Skönheter


När man är lika tokig i klänningar som jag är så ska man absolut akta sig för Forever 21. Man hittar mängder med skönheter att kära ner sig i. Hallå hej, kom och häng i min garderob!
20 kommentarer
Lovisa

Åh, vilka fina klänningar! :) Sitter du bara och drömmer på forever21 eller ska dom inhandlas? Finns förresten forever21 på gratisbio som affär att få presentkort i, eller forever21 kanske bara finns på nätet?



Svar: Ja, okej! Hehe. Jag mejlade faktiskt gratisbio imorses och berättade vad jag skrev och så på min blogg och jag fick svar nu för någon timme sen och det jag skrev var helt okej, och jag har redan värvat fem nya personer idag så nu gäller det att dom ligger i och skaffar sina poäng så jag får poäng! ;) Haha!

Du, en fråga bara. Om jag värvar en person så står det att han/hon ska skaffa 100 poäng, och då blir den personen aktiv och jag får 200 poäng. Är det 100 poäng med startbonusen inräknad eller 100 poäng efter de 50/75 man får som startbonus? :)

Johanni

håller med, forever21 är riktigt farligt! så mkt fina grejer dom har!

Karin

haha, en chokladman skulle nästan vara bättre än en riktig egentligen!

sofie

Ahh! Du har helt rätt i att man kommer bli otroligt fattig om man inte håller sig borta därfrån! haha..

emma

sv:ja det är svårt! man måste verkligen träna:)

J O H A N N A

Jag håller med; Center är gott. Det och Mazariner är mina svagheter här i livet :-)





Ha en bra kväll :) !

Sofie

Ja verkligen! Jag ska nog dit fler gånger med min brorsdotter ;P superkul va de! Vilka snygga klänningar.. =) Jag skulle nog kunna shoppa upp hur mycket som helst där :P haha! Farligt är de..

Lovisa

Okej. Jag har försökt läsa om det och jag har för mig att det stod någonstans (som du säger) att personen måste samla ihop 100 poäng själv utöver de poäng man får från början.. Men på vissa ställen på gratisbio.se så står det bara att personen ska få ihop 100 poäng. Jag hoppas dom menar 100 poäng med de 75 poängen inräknade! ;)

Anonym

aah riktigt fiiina klänningar! :D

Jojo

Svar: Ja visst är det, heöt sjukt underbart! Min syster har redan börjat planera vad jag ska få skicka hem :P USA är bra shopping!



Den svart/vita var superfin!

Jojo

Adresserna hoppade bort, sorry!

Me

ja, himla skit! Så har min läkare och flera andra sagt att migrän brukar försvinna vid graviditet, men icke da! =P

Lovisa

Nu förstod jag inte riktigt? Efterregistrera värvare? Förklara dig, det låter bra men jag förstår inte rikitgt! Ja, det skulle vi nog tjäna på! :)

Hur ser dagen ut för dig idag? :)

Ellinor

Ja och dessutom är de billiga!

Anonym

vilka söta :)

Karin

den rosa var riktigt söt faktiskt!

Lovisa

Jaha, du menade så. Ja, kanske det, men jag tror det kan bli lite krångligt. De tog ju inte ansvar för poäng som försvann osv, men kanske.. :)

delinda

åh den i mitten- adorable!

LitetBus

Jättefina klänningar! =)

Dress Like a Princess

Den rosa med pärlorna/stenarna på fick jag hem härom dagen :) Jag gillar den men den är minsann inte rosa i verkligheten.. Den är lite tung med, den liksom hänger lite framtill för dne blir så tung med alla pärlor/stenar men jag gillar den ändå, den rä jättefin :)