Kurslitteratur

image1091
I måndags började en ny kurs. En ny kurs betyder ny kurslitteratur. Ingen rolig utgift, men nödvändig. Lyckades få tag i två böcker igår, varav den gröna ska läsas idag. Resterande böcker kommer med en beställning från Bokus. Jag passade på att göra min beställning via GratisBio, så man får något roligt ur det tråkiga!
12 kommentarer
Katarina

Jag fick inga poäng när jag beställde från Bokus via Gratisbio.

Angel

Härligt att förena nytta med nöje

Tess

Aa men då är jag me att du får vänta att köpa mammakläder trode du var gravid men behöver inte använda mamma kläder för än magen är förstår att ha vanliga kläder. men nu är jag med vad du mera hihi. Ja de finns en hel del finna kläder som man vill köpa men ja känner att så länge jag kan köpa vanliga fast några stolika större så gör ja de.
Hoppas du får en gravid mage du också. =)
//kram

Marielle

(svar) ja helt underbart väder :) hur ser det ut idag där borta?

Mimmi

svar: Jag har haft det toppen! :)
Ha en bra dag.

Debbie

Katarina: Va surt! Mailade du om det? Kanske var något som gått fel? Har nämligen blivit så för mig en gång när jag beställde från CDON.

Angel: Precis :D

Tess: Hihi, ja.. nångång får jag väl det, men det får gärna dröja lite ;)

Mariella: Riktigt fint idag också! :D

Mimmi: Tack desamma!! :)

Käthe

Det lönar sig i längden med kurslitteratur. :)

Petra

Hej Debbie! Jag måste bara fråga, du läser ju till lärare? Jag funderar själv på att söka till lärarhögskolan i Malmö. Hur är utbildningen? Mkt eget arbete? Svåra kurser? Skulle vara väldigt tacksam om jag fick svar :) / Petra

Evelina

Så tråkigt att det är så dyrt med kurslitteratur och vanliga böcker också för den delen :/ :p

Charlotte

Usch, att köpa kurslitteratur är ungefär lika roligt som att köpa toapapper eller nåt, haha. Fast mycket dyrare! Jag beställde idag, blä!

Debbie

Käthe: Precis! Det är så man får tänka :)

Petra: Ja, det gör jag :) Hur utbildningen är beror på vilken inriktning du väljer. Är det ett ämne du brinner för lär du ju klara det galant. Jag valde bild och träslöjd och jag har aldrig haft så roligt! Sen är det tre terminer som är obligatoriska oavsett inriktning, dom är mindre roliga pga mycket böcker och högt tempo. Men man klarar dom så länge man sköter sig och gör allt man ska :) Det är mycket hemtentor iaf, vilket jag tycker är skönt :) jag ska ha min första salstenta den här månaden faktiskt! Vad vill du bli för lärare? :)

Evelina: Verkligen, riktigt trist!

Charlotte: Haha, bra liknelse! Fast skillnaden är väl att man inte spolar ner det utan kan sälja det vidare ;P

Petra

Vad roligt det låter! Jag är lite inne på att läsa Barn-och ungdomsvetenskap, så förskoleklass och tidiga grundskoleår. Vet inte om man kan inrikta sig på ngt speciellt ämne där. Håller på att kika runt lite :) Vad jag har förstått så är det ju mkt eget arbete. Och det är ju alltid skönt för den som har bra självdisciplin! :)