Inköpslista

Det är så mycket som behövs till lilleman i magen tittar ut men det viktigaste börjar falla på plats. I veckan beställde vi nämligen hem sängen Kili från Sebra och ett babynest signerat Voksi från Jollyroom som hade erbjudande på båda produkterna i 24 timmar. Bäst att passa på, kände vi. Skötbädden från NG Baby klickade jag hem från Ellos! Resterande saker står fortfarande på önskelistan. Finns så mycket fint!
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Sämsta sängen man kan ha.. du hade kunnat få köpa vår väldigt billigt!
Enbart snygg, tyvärr!

Svar: Vad tråkigt att höra! Jag har bara hört mycket gott om den av andra som har och har haft den. Varför är du missnöjd?
Debbie

2018-03-16 @ 21:35:28
Postat av: Anonym

Fantastiskt fina saker!

2018-03-17 @ 15:04:17
Postat av: Maria

Först när bebisen är liten är sängen alldeles för stor och när bebisen är lite större är det tungt att lägga ner bebisen då madrassen är så lång ner, sen när bebisen är ännu lite större och rör sig under natten ”skramlar” låter plexiglaset, sen när barnet inte längre behöver ena sidan längre är kanten att kunna ta sig ur sängen för hög så då måste man lyfta i och ur ändå.
Har hållt fast vid den enbart för att den är snygg och typ kostar en halv förmögenhet.
Så trist!

Svar: Aha! Då har du den äldre modellen låter det som. Den nya har ett läge högre upp för madrassen. Plexiglas har den inte heller. Är det istället för spjälskydd? Vi tänkte ha bebisen i ett babynest i början, antingen i vår egen säng eller för att ha i hans egen så han ligger stadigare när han är liten 🙂 Ja, den är ju inte helt billig. Men gillar att den är växa-modell. Får hoppas att den höga kanten inte blir något problem sen 🙂✊🏼
Debbie

2018-03-18 @ 09:05:23
Postat av: Johanna

Fina saker! Jag har babysittern på bilden (om jag ser rätt), den är guldvärd nu när vår dotter blivit några månader och kan sitta själv och roa sig :)

Svar: Vad kul att höra! 😃 Känns som en bra grej att köpa!
Debbie

2018-03-28 @ 22:51:57

Kommentera gärna inlägget...

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg / hemsida:

Kommentar:

Trackback