Vardagslyx: Fransförlängning

När man väl börjat med fransförlängning har man ju svårt för att nöja sig med sina vanliga stackars fransar. Nu börjar mina wow-fransar ramla av och jag tänkte att jag inte skulle göra någon ny förlängning just nu.. men, jag känner ju att det är en rätt fin detalj att unna sig i vardagen. Nog för att det är riktigt jobbigt när man ska rengöra ansiktet, i alla fall om man som jag försöker vara väldigt försiktig för att de ska sitta så länge som möjligt.
 
Man ska ju unvika att gnugga sig i ögonen och ansiktsprodukter med olja får man absolut inte använda eftersom det då löser upp limmet. I början råkade jag gnugga mig själv i ögonen, särskilt som nyvaken och trött - utan att tänka på vad jag gjorde, sen skrek jag typ till för att jag kom på det, haha. Kuddkrig med sambon är också uteslutet, haha. Så ja, det finns fördelar och nackdelar med fransförlängning. Dock är det så galet snyggt, så fördelarna överväger nog.
 
Hade dock bara tänkt göra förlängning vid speciella tillfällen.. men, vardagen blir ju så mycket mer speciell när man känner sig extra fin varje dag. Och det kan det ju vara värt, tycker jag.
 
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget...

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg / hemsida:

Kommentar:

Trackback