Aristidia filt

Det är vår utanför fönstret, sommaren är på väg.. och jag går och köper mig en dyr filt. Haha, vet inte riktigt men jag kunde inte låta bli. Jag fryser ju dessutom alltid, oavsett årstid så det kan ju knappast skada. Kände att soffan behövde ett nytt lyft. Jag älskar färg men vill ju begränsa mig mer nu. Tog ner tavlorna igen - men känner jag sambon rätt så hänger han upp dem igen imorgon, haha. Vi tycker liksom lite olika om dem numera.. hahaha.
 
 
2 kommentarer
Eleonor

Den filten är inte helt tokig <3 lite materiel lycka över den ;). Skulle mer än gärna få pryda våran soffa med! Hahhaah vi har också lite delade meningar kring just tavlor. så det slutar alltid med att vi inte köper några/någon för vi kommer inte riktigt överens.

Jag har nog sagt det förut men måste bara säga det en gång till vilken fantastisk blogg du har.

Svar: Visst är den fin! Inte alls tokig som du säger ;-) Visst är det svårt med tavlor! Kan aldrig bestämma oss. Jag börjar bli sugen på något mer enkelt och sambon är som vanligt - han gillar det vi redan har, haha.
Tack snälla! Ja, men det gör mig lika glad varje gång du säger det! Känns ju så kul att någon faktiskt läser det man skriver och ser bilderna man tar :-) Tack snälla! Kram!
Debbie

Cilla

Superfin filt! Ska du sälja dina tavlor får du gärna lägga ut det på bloggen! Här gapar väggarna tomma och lite fina nya tavlor hade jag gärna köpt! Trevlig helg Cilla

Svar: Va roligt!! Då ska jag komma ihåg det! Trevlig helg till dig med! :-D Kram kram!
Debbie