Nytt i neon

 
Lite nya köp från idag! En träningsjacka och shorts från H&M och ett gäng strumpor från Lindex. Utöver det blev det en gardinstång till sovrummet. På fredag kommer garderoberna som vi beställt in dit också. Kommer bli så fint!
7 kommentarer
Mamma till William och Wilma

God kväll!
Vilken härlig färg på tränings kläderna.Ha en mysig kväll.

Svar: Hej! Visst är det! Förhoppningsvis får man lite mer motivation på köpet ;-) Tack detsamma!
Debbie

Lisa

Hej! Kul att du har hittat till min blogg. Nu blev jag lite nyfiken på dig, men jag hittar ingen info-sida. Jag får väl lägga lite tid och istället läsa igenom dina inlägg sedan... 2006?! :P

Svar: Hahaha, ja, jag har bloggat ett tag ;-) mer förr men jag ska försöka komma igång igen! Ja, min info-sida går inte att nå från bloggen. Måste uppdatera info där. Men jag är en 27-åring från Stockholm, utbildad lärare och älskar shopping. Kort och gott ;-)
Debbie

Sara Ekman

snyggt :)

Nathalie :)

Ja det är skönt ibland att ha det :) Ja man kan ju inte hinna allt :)

Sofia

snyggt :-D

Sanna Andersson

ojoj vilka goa färger !
Av nån anledning så är det så gött att sätta på sig riktigt färgglada kläder när man tränar. Mer färgglatt än vad man kanske skulle bära till vardags...konstigt men sant om jag ser till hur jag själv funkar iallafall =)

Svar: Jag håller med! Just när det gäller träning är jag likadan, då vill jag ha lysande färger som syns! Men jag försöker få in lite sånt i min garderob i övrigt också, går ju rätt bra nu när det finns en del sånt i butikerna för tillfället ;-)
Debbie

Lisa Johansson

Den där träningsjackan har jag också, den är snygg och bra.

Svar: Ja eller hur! Så snygg!! Kommer trivas bra i den känner jag :-)
Debbie