Solpuder

 
Mitt underbara solpuder från Shiseido tog slut, så det blev dags att ge sig ut i djungeln efter ett nytt. Visst kan jag hålla mig till samma trygga märke men jag gillar att chansa och testa något nytt. Annars vet man ju inte vad man missar! Inne på Kick's rea hittade jag Clarins Instant Sun Light Duo Soleil Compact för halva priset. Helt klart värd sina slantar! Jag gillar't. 
5 kommentarer
Christine&Paris

Jag äger inget solpuder, har aldrig fattat grejen om jag ska vara ärlig. Men sen så är jag ju så blek så det kanske bara hade blivit brunkräms-varning över det hela ;)

Debbie

Christine: Haha, ja, jag började använda det först när jag fick ett och insåg hur bra det var! Slipper känna mig blek ;) Man blir ju inte sådär äckligt fuskbrun, bara en liten nyans som gör att man ser lite fräschare ut :) Gillar det, speciellt dagar när jag känner mig blek och trött!

Mia

Sephora har ett som jag älskar och använt i över tre år. Varje år har jag köpt ett nytt när jag varit därnere. Ska du utomlands något i sommar rekommenderar jag ett besök.

Debbie

Mia: Vilket bra tips! Tack, det ska jag lägga på minnet :)

Jamie

Nice, sånt vill jag ha!