Svag för burkar


I närheten av mitt jobb ligger en mysig te-butik som säljer mycket mer än bara te. Brukar komma hem med mycket söta saker därifrån, allt från krukor till en lyxig handkräm. Den här gången blev det tre fina kakburkar. Ja, jag har en svaghet för plåtburkar så när dessa tre stod i skyltfönstret var jag körd!
5 kommentarer
Sussi

Höh... Förlåt blev helt paff av det du skrev... Förstår mig inte heller på din kille. Känns ju inte rätt där heller? Nu känner jag inte till er historia därför är det svårt att säga, men tycker det värkar konstigt? Kanske något kom i vägen förtillfället? Han kanske ha problem som han inte vill lägga på dig?

Min känns också väldigt konstig... Vi har lyckats undvika varandra sen måndags förra veckan. Han har inte verkat vara i skolan på hela veckan (har iaf inte sätt honom & vi brukar ses rätt ofta annars). Men idag (exakt 3 veckor sen han dumpa mig) var han nog i skolan!? Såg att han hade råkat stänga en bit av väskan utanför skåpet (du vet remmarna som sitter på en ryggsäck). MEN! Det konstigaste är! Han börjar inte förrens 12 idag, så vad gjorde han i skolan runt 10???

Vet inte, kanske är paranoid, men det hela känns jätte konstigt :s

Anna

Här är en till som är svag för burkar=)

SOFIA

Kikar in och önskar dig en fin helg och framför allt en fin Fredag.



Hoppas du kikar in min blogg, en av Gävles största bloggare. En helt del mode och tips. Lägg till mig på blogloving om du inte vill missa det. Sen kan du läsa om min sjukdomshistoria som du hittar i kategorin om det intresseras. Men som sagt inget måste vännen. KRAM från mig.

Eva

Jättefina burkar! Berätta gärna i vilken affär de finns :-)

Debbie

Eva: Tehuset Java, på Odengatan :)