I'm a shoe?


Letar man efter nya sandaler för sommaren kan man spana in Milazzo på Odengatan. Där finns bland annat dessa snyggingar, med ett märke helt i min smak ;-)
5 kommentarer
Sussi

Innan uppehållet blev det rätt mycket bråk om onödiga saker.

efter uppehållet fanns där inga bråk. Isf små som gick att lösa väldigt snabbt.

eller hur! mys pys, allt var perfekt poff nehe? vad gick fel? missa jag något?



Har inte honom på fb, är inte ens inloggad där längre. Vill inte se vad hans syster skriver eller om hans kompisar skriver något. Har inte varit inloggad på över 1 vecka nu.

Försöker verkligen låta bli, men minsta lilla får mig att tänka på honom. Värre en innan. Saknar honom så...



Kanske det finns någon bättre där ute, dock känns det som att jag inte kommer uppskatta det. Vilja berätta dåliga saker igen & sedan vara rädd att bli lämnad. Min C, förstod mig precis. Han kunde kalla mig snygg, men även vacker. Han ville aldrig göra mig illa. Han blev jätte ledsen då. Han var liksom som en riktig prins från en saga :(

Debbie

Håller helt med dig om skorna :-D

Sussi

Eller hur! Tycker det är så jävla taskigt att de inte visade minsta lilla innan de släppte bomben! (hade på mig en känsla att något var fel, i typ 2veckor innan dess, men han sa ju att allt var bra & visade inga tecken på att något var fel!)



det jobbiga blir ju med att ta bort alla kontakter som kan lägga upp bilder eller så på honom är ju även mina vänner :/ vi går ju på samma skola + att han har blivit vän med mina vänner... ush! life sucks!

Du får gärna lägga till mig:) - Susanna Wasilewski

dock kanske det lär ta 100 år innan jag accepterar (dvs. 100år innan jag tar tag i fb & vågar logga in, haha)



Jo, det har du rätt i. Det värsta är att jag skulle känna mig otrogen mot honom då, fast det var han som gjorde slut... Har både tänkt & drömt om det (!?) & får skuld känslor varje gång :s

Sussi

Hahaha! Önskar jag också kunde säga så! Men jag tror jag behöver ge det mer tid. Sen så!



Jao, kan man tycka. Fast vissa är liksom vänner men inte såhära jätte vän med. Så de kan ju lägga upp något.



(Blä börjar ju nästan bli rädd att han åkte till Siesta i år :s supa supa supa... höhö)



Du jobbar vell med barn? Lycka till imorn;)

Eva

Verkligen jättefina, men jag har tyvärr jättesvårt för såna där tåremmar... känns så himla obekvämt. Har såna där känsliga fötter som jättelätt får skoskav och så :-(



Sv: Åh, så din pappa har tomt vid Dalarö? Inte illa, det är ju jättefint där ute! Vi brukar grilla på klipporna vid Oxnö. Sen strosar runt lite inne i Dalarö ibland :-) Men då har du kanske tips på något mysigt fik där i krokarna?