Turnlocks by Marc Jacobs


Jag gjorde min första beställning från Shopbop i måndags kväll. Redan på torsdagen levererades paketet hem till dörren. Kan verkligen rekomendera att beställa därifrån. Inte bara för att dom var snabba, utan också eftersom man slipper allt krångel med tull då man kan betala det redan i kassan, så inga extra avgifter tillkommer vid leveransen. I paketet väntade i alla fall mina nya fina turnlock örhängen från Marc by Marc Jacobs. Så nöjd!
7 kommentarer
Milli

gud va snygga de va! är det första gången som du beställer via deras hemsida? har alltid trånat o velat testa men har inte orkat med tullavgift etc

Debbie

Milli: Precis, det var första gången. Men i kassan kan man se vad tullavgiften kommer att bli och betala den direkt. Då ser man vad man har att göra med, så slipper man riskera en stor avgift som man inte vet vad den hamnar på. Tycker du ska beställa, det var inga probs alls :)

josefin

åhhhh, dom var helt sjukt snygga!!

christin

Vilka snygga! Och bra tips om webbutik :)

Debbie

josefin: ELLER HUR! Haha



christin: Visst är dom! Tack :)

Stina

Åh, så söta! Det där med att man betalar tull direkt låter ju toppen. :)

Debbie

Stina: Ja, och det bästa är ju att man får veta vad hela kalaset kommer gå på innan man bekräftat sin order, så man kan ångra sig ifall det inte känns bra :) Jag gillar!