Måndagens bästa


Äntligen måndag! Yepp, jag menar det faktiskt. Otroligt skönt att komma tillbaka till jobbet och sysselsätta sig, träffa vänner efteråt och sätta sig på något fik någonstans. Men ikväll ser jag faktiskt fram emot att få sätta mig framför tvn också. Trinny and Susannah stylar om Sverige går ju på måndagar kl. 21.00 på tv4+. Om det är något som får mig att skratta numera, så är det det. Älskar't!

Kommentarer
Postat av: Christine

Det är helt underbart när det där bubblande skrattet kommer tillbaka och man inser att livet faktiskt är bra trots allt. Hoppas du snart övergår helt till att skratta och vara glad :)Och för att nämna en positiv sak med att ett förhållande tar slut: Man får mer tid till vänner och familj!Hoppas du får en bra vecka!

Postat av: Debbie

Christine: Ja :) Skönt att få glömma för en stund, och skratta som om allt var bra. Den jobbigaste stunden är på morgonen, när jag vaknar mår jag illa och har sån total ångest så jag inte vet var jag ska ta vägen. Helt läskigt, fattar inte varför. Vaknar som om jag haft en mardröm, eller så är det bara att mitt inre hoppas att det är precis vad det var. Men ja, det är positivt med vänner och familj. Har insett nu hur otroligt många vänner jag har som jag på något vis inte förstått innan. Har fullt upp med fika numera ;) Tack tjejen, hoppas din vecka också blir toppen!

2011-04-12 @ 20:11:03
Adress: http://debbie.nu

Kommentera gärna inlägget...

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress:

Blogg / hemsida:

Kommentar:

Trackback