Psst..!

Om bara några få timmar avslutas några väldigt populära auktioner som jag lagt upp.
Gå till min auktionssida!
10 kommentarer
Christine

Tack, haha! Och ja det är nog bäst i längden att ta det lugnt med spriten. ahr vänner som alltid dricker för mycket och jag är ganska glad att jag alltid haft en gräns :)

lovisa

Godmorgon!

rebecca

var gärna med i dagens blogg :)

lovisa

sv aha är allt bra?:)

camilla

Ja böckerna är jättehärliga. Massor med gott i båda så det blir svårt att välja vad jag först ska testa :)

Anonym

hej! tack för inlägget! fin blogg du har!!

krya på dig kram

Josefin -Happy Days-

SV: Ja Topshop har jag sneglat på bra många gånger o önskat att det funnits en butik nära mig att besöka. De verkar helt klart ha sååå mkt fint! O det där med webbshop o beställa från utlandet har jag inte vågat mig på då jag föreställer mig att det är krångligt vid retur om det inte skulle passa osv. Har du provat att skicka efter?

Josefin -Happy Days-

Tack snälla du för alla tips, jag kanske skulle våga o prova att skicka efter någon gång nu. Har velat men fegat så länge... Men det är alltså ingen tull? För det han man ju hört att många andra råkat ut för när de fraktat från andra länder. O att det kommer fram så snabbt, verkligen kanon ju!



Josefin -Happy Days-

Då får jag nog ta o prova, du sporrade mig o våga nu, hehe. Kul att du ska klicka hem lite själv, då får du uppdatera vad det vart för fint sen!



:-)

tory burch



Simple & superior personalized luxury! <a href="http://www.saletoryburchon.com">Tory Burch </a> flats are always the most practical choice to wear the most comfortable, this summer, may wish to select a pair of the most elegant ballet flat shoes, marching under the sun light walking, is not particularly pleasant natural?