Måndag är stor dag

Nu känns det pirrigt! Imorgon är det dels min födelsedag men ännu större är att det också är första dagen på min nya arbetsplats. Känns spännande, läskigt, roligt, jobbigt och härligt på samma gång. Äntligen slut på det fattiga studentlivet som stundvis känts som om det aldrig ska ta slut. Men nu när jag nått mitt mål känns det nästan lite sorgligt. Får se hur jag känner imorgon, skriver mer här då om jag inte är allt för trött.

Håll tummarna för mig!

5 kommentarer
Emsan

det kommer gå jättebra!

Helena

Grattis på födelsedagen! Och lycka till idag på första jobbdagen! Det kommer att gå finemang! Det är jag säker på! Men jag förstår din oro. Jag e nervös bara över de tre intervjuerna jag ska på den här veckan... :(

Stort grattis till både födelsedag och jobb och se till att fira när du kommer hem! Många kramar

Carolina

Håller tummarna! Hoppas din första dag går bra.. Kommer ihåg när jag började på mitt jobb. Var väldigt trött i början, var så mycket nytt och så.. Visst skulle ni starta upp nytt?

emilia

Grattis och hoppas det gick bra idag!

Debbie

Tack alla underbara!



Helena: Tack! Ja, klart! Det är jobbigt med intervjuer, hoppas det går bra! Du är ett kap Helena, dom är knäppa om dom inte tar dig :) Jag är ooootroligt trött efter min första dag. Ska fira med sömn tror jag ;) kram!



Carolina: Tusen tack! Precis, starta upp kräver en del! Sen hjälper vi övriga avdelningar som har lite personalbrist mitt i inskolningstider, jiha ;) Inte en lugn stund! Haha, kram!