Högt på önskelistan


Jag vill ha en ny leksak. En systemkamera har länge stått på önskelistan och Nikon d5000 känns väldigt lockande att klicka hem. Hm... ska jag?
5 kommentarer
helena

absolut ska du det! men om jag får komma med ett tips så köp nikon d90 istället! den är helt fantastiskt bra! bilderna blir kolossalt fina! färgerna, kontrasterna, allt! på mediamarkt kan du komma billigast undan, där kostar en d90 8000. sarah har en sådan och andreas köpte en i veckan. själv har jag en nikon d40. den e inte heller dum, men mitt råd är att investera i en d90! du kommer inte ångra dej! och du, lycka till på jobbet imorgon! det blir nog jättekul! jag längtar också lite efter att jobba, men det e skönt m ledighet också! Kramar

Carolina

Tack så mycket! :-)



Vi har en Nikon D3000. Kul att ha en bra kamera nu när vår bebis kommit.. Men vi har inte riktigt lärt oss hur man gör för att få bästa bilderna ännu. :-)

Alexandra

Jajamen klart du ska! :-)

Det bästa köpet förra året är just våran system kamera fast vi har en canon.

Kram

JOSEFIN

åh, jag är också galet sugen på en systemkamera, det kliar i fingrarna när man är i en sådan affär. får vänta tills första lönen trillar in :)

Debbie

Alla: Ja! En systemkamera känns liksom som något man bör investera i :) Men det blir nog Nikon D90 istället som jag var inne på först :)