Corn in a cup


I flera köpcentrum står det stånd där det säljs Corn in a cup. När jag och älsklingen gick förbi igår bestämde vi oss äntligen för att testa. Jag älskar ju majs! Man får själv välja hur majsen ska smaksättas. Jag valde smör och salt, ett säkert kort. Mycket gott, men ingenting jag inte hade kunnat fixa hemma på några minuter.

8 kommentarer
Carolina

Är det bara majs i en kopp? :-) Hur känns det med nya jobbet nu då, när det gått några veckor?

Anna

Sv: Koftan kommer från Kappahl. Åh så gott med majs.

Debbie

Carolina: Ja, precis. Man kan välja någon smak på det hela, som chili, salt osv. Jag valde salt, så det var ju ett säkert kort ;) Men känns ändå som att jag hade klarat att fixa det själv hemma utan problem oavsett smak :P

helena

haha var ni heron!? vi tycker alltid det ser så roligt ut med "majs i mugg". nu har det gått så långt att vi kallar det bajs i mugg...eh ja..

just det! vad blev det för kamera nu då? för jag misstänker att det var därför ni va på heron för att besöka mediamarkt? hoppas helgen har vart bra annars! Kram

emilia

Åh vad gott! det åt jag alltid i thailand, här i gbg finns det ingenstans. Eller inte vad jag har sett

Sara

Hehe majs i kopp, det har jag inte sett innan, låter lite skumt! Hur mycket var det i de respektive kopparna på bilden? :)

Anni

Jag har försökt göra hemma men jag får aldrig samma smak varför varför blir förbannad

Roland

Hej alla där!

Corn in cup är inget vanligt majs i burk eller nåt man köper på Ica .All majs som finns i sverige idag är dålig kvalite som är kapad från majs kolvarna .Så i sin tur förlorar alla näring och juice då ersätter företag smaken med konserveringmedel och socker så den smakar. Testa att skölja av vattnet och smaka då smakar den bara skal. Vår majs är den bästa kvalitet som finns och kommer från Malasiya speciellt för Cup2go/Tastycorn innehåller varken konserveringmedel och socker.Och du den fastnar aldrig i tänderna ;)
FÖRSÖK GÄRNA GÖRA HEMMA MEN VI 100% ATT NO FÅR ALDRIG SAMMA SMAK .
Nu finns vi i Nacka forum,Liljeholmenstorg galleria