Svarta stövlar


Äntligen är den långa jakten på ett par enkla svarta skinnstövlar över. Jag hittade dem på Din Sko, och eftersom jag letat länge efter ett par kändes det bara idiotiskt att lämna kvar dem i butiken. Enkla och stilrena. Ingen hög klack och inga oönskade spännen. Efter att ha invigt dem kan jag också meddela att de är ruskigt bekväma! Woho!

8 kommentarer
heddi

fina :) vad kostade dem?

Debbie

heddi: 900 kr!

Hanna

Snygga stövlar!



Sv: Jag missade DH. Satt och somnade i soffan så jag tyckte att det var bättre att jag gick och la mig.

Adeline

Jättefina! Puss <3

christin

Bra att de är i skinn också, då formar de sig efter foten och håller längre :) jag köpte ett par (stövletter) i plast som jag hoppas ska hålla ett tag i alla fall, också från Din sko.

Mia ☆

Grattis till det! Inte ofta man hittar exakt vad man vill ha :)

Carolina

Nice! Svarta stövlar är alltid användbart. :-)

emil

Hej!

Jag sitter och kollar igenom min gamla blogg nu, och insåg precis att du var nog min allra första bloggläsare. Jag fick mitt livs första kommentar av dig i alla fall, varpå du sen fick lära mig hur fan det egentligen funkade när man skulle lämna kommentarer till folk när dom inte hade nån gästbok som jag var van vid :)



Med stor sannolikhet väldigt ointressant för dig, så här två och ett halvt år senare, men jag håller på och nostalgitrippar lite bara och såg dina kommentarer och skulle se ifall du fortfarande hade kvar bloggen, vilket du uppenbarligen hade! Ha det fint / Emil